Celebs

Giancarlo over contact met Sylvia Geersen voor De Bachelorette

giancarlo contact sylvia

Sylvia Geersen is al een aantal weken druk aan het daten met de vrijgezelle mannen. Helaas heeft zij afscheid moeten nemen van Bachelorette-deelnemer Giancarlo. Maar dit was niet de eerste keer dat hij contact had met Sylvia. Hij vertelt namelijk in de nieuwste aflevering van aftertalk bij Rumag over het contact tussen hem en Sylvia voor De Bachelorette.

Bachelorette-deelnemer Giancarlo

De Bachelorette is al een aantal weken in volle gang en de groep mannen wordt ook steeds kleiner. Sylvia heeft ook al veel mannen teleur moeten stellen. Zo ook Giancarlo en Oscar. Beide waren ze rustige types en heel zorgzaam. Zij waren allebei op zoek naar de ware liefde, maar werden helaas door Sylvia naar huis gestuurd. In de nieuwste aflevering van Aftertalk bij RUMAGTV vertellen beide mannen over hun ervaring en eerdere avontuurtjes met oud Bachelor-kandidaten. Ook vertelt Giancarlo over het contact tussen hem en Sylvia voor De Bachelorette.

Social media

In de eerste aflevering van De Bachelorette werd al snel duidelijk dat Giancarlo en Sylvia elkaar wel is eerder hebben ontmoet. In het interview bij RUMAGTV, gepresenteerd door René Watzema, vertelt Giancarlo over het eerdere contact met Sylvia. René vraagt of een van de mannen wel eens eerder contact hebben gehad met een oud Bachelor-deelnemer en Giancarlo vertelt dat dit waar is. “Ik kende haar al een jaar via social media. Via social media hebben we wel wat heen en weer gestuurd, maar niets afgesproken”, aldus Giancarlo.

Lees ook: 
Zien! Dit is de nieuwe lover van schaatsster Jutta Leerdam

Eerste gesprek

René gaat er dieper op in en wil weten waarom het toen die tijd niets is geworden tussen de twee. “Ik denk dat zij toen in die tijd zat met haar ex, dus ja.” Ook deelt Giancarlo zijn eerste contact met Sylvia. Zij plaatste reacties onder elkaars stories en reageerde onder elkaars foto’s. Later gingen zij verder via DM, en overstroomden zij elkaar met complimentjes. Giancarlo begon het gesprek met: ”Gaan we anders een Insta vlogje doen samen?” Waarop Sylvia antwoordt met: ”Jij heb zeker een mooie Insta.”

Giancarlo gaf ook aan dat hij zeker interesse had in Sylvia. ”Ik vond het natuurlijk een hele prachtige vrouw en op haar Instagram kwam ze ook zo over. Ik had nooit verwacht dat zij De Bachelorette was en dat was voor mij een mooie kans om de unfinished business te onderzoeken”, aldus Giancarlo. Helaas was de aantrekkingskracht tussen hem en Sylvia niet groot genoeg, maar wij wensen Giancarlo ieder geval heel veel geluk in de liefde.

Watch on YouTube

Beeld: De Bachelorette