Love

Met déze tips word jij een pro in je crush WhatsAppen

gesprek-crush-whatsapp

Tegenwoordig gaat flirten vooral via sociale media. Maar ook WhatsApp is een populaire manier om in contact te komen met je crush. Ook heb je op deze manier langer de tijd om na te denken over je antwoord. Maar hoe zorg je ervoor dat het gesprek niet gelijk stukloopt? Wij hebben een aantal tips waardoor jij een pro wordt in het WhatsAppen van je crush. 

WhatsApp

Het eerste gesprek met je crush via WhatsApp starten, is natuurlijk niet zo moeilijk. Hoewel dat eerste appje sturen altijd spannend is, is het stukken makkelijker dan in het echt een gesprek beginnen. Elkaar leren kennen of zelfs flirten via WhatsApp is dan ook populairder dan ooit. Maar hoe hou je zo’n gesprek met je crush nou interessant als je via WhatsApp praat? Nou, zo moeilijk is dat dus niet! Wij geven je een aantal scenario’s – en wat je hier het beste op kan zeggen.

1. Als je gevraagd wordt over een toets

Je crush: “Denk je dat we morgen een biologietoets gaan hebben?”
Jij: “Argh, waarschijnlijk… Waar ging het vandaag eigenlijk over? Ik vond het zo saai…”

Dit werkt altijd om het gesprek met je crush via WhatsApp interessant te houden. Jullie waren er allebei bij, waardoor jullie iets hebben om over te praten. Op deze manier kun je het gesprek nog uren gaande houden én kunnen jullie bonden over deze gedeelde ervaring.

2. Als het over huiswerk gaat

Je crush: “Wat heb jij bij vraag 5 van het wiskundehuiswerk?”
Jij: “Mijn antwoord is 374. Ik heb net gesport na school, dus ik heb het huiswerk nu pas af. Oeps!”

Ook dit zal altijd werken. Je hebt je crush geholpen én een leuk detail over jezelf verteld. Nu kan je crush hier dieper op ingaan, op twee verschillende manieren. 1: je crush vraagt naar je sport. 2: je crush vertelt wat diegene na school heeft gedaan. Een echte ice breaker!

3. Als het over weekendplannen gaat

Je crush: “Ga je dit weekend nog een terrasje pakken?”
Jij: “Weet ik nog niet! Misschien, ligt eraan wie er meegaan”

In plaats van zeggen dat je gaat en vragen of je crush ook gaat, is dit een soort soepele uitnodiging om samen een drankje te gaan doen. Nu zul je dus geen ‘Oh leuk, ja ik ga ook’ antwoord krijgen. En wie weet: misschien zitten jullie dit weekend wel samen om het terras! 😉

Lees ook
Zo kom je erachter of je crush je leuk vindt volgens je sterrenbeeld

4. Als het over de voetbalwedstrijd gaat

Je crush: “Ga je nog naar de voetbalwedstrijd dit weekend?”
Jij: “Ja! Tot nu toe moest ik iedere keer werken, dus dit is mijn eerste wedstrijd van het seizoen. Ik heb er zin in!”

Eigenlijk werkt deze een beetje hetzelfde als de eerste. Je geeft antwoord op de vraag van je crush, maar introduceert ook een nieuw onderwerp om over te praten. Waarschijnlijk zal je crush vragen naar je werk, waardoor jij hetzelfde kan doen. En vergeet niet om ergens in het gesprek terug te komen op de wedstrijd, zodat jullie samen kunnen afspreken ;).