Celebs

Zien! Geraldine Kemper gaat voor een compleet nieuwe look

geraldine-kemper-nieuwe-look

We zijn allemaal wel eens toe aan een nieuwe look om een nieuwe start aan te kondigen of omdat we er gewoon zin in hebben, zo ook Geraldine Kemper. Via Instagram showt Geraldine Kemper haar nieuwe look. 

In een roze jasje

Van presentatrice Geraldine Kemper zijn we niets anders gewend dan dat ze lekker haar eigen plan trekt. Precies de reden waarom zoveel mensen (en wij ook) fan van haar zijn. Haar eigenwilligheid zien we terug in haar open persoonlijkheid, haar programma’s en nu ook op haar Instagram. Zo postte ze een foto met haar nieuwe haarkleur. Ze heeft haar nieuwe look in een roze jasje gestoken.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Geverfd

Op de foto van Geraldine Kemper zien we dat ze haar haar in onze lievelingskleur heeft geverfd, namelijk lichtroze! De haarkleur schreeuwt fun wat ze zo te zien ook heeft op de foto. Feestend op Thuishaven showt de beauty haar nieuwe look, waardoor wij dit stiekem ook wel willen! Het roze patchwork jasje van Geraldine maakt de roze look helemaal af! Love it! 

Lees ook:
Zien! Davina Michelle gaat voor compleet nieuwe look

Do It Yourself

Wij hebben goed nieuws voor je, want de look van Geraldine kun je thuis namaken. Het enige wat je ervoor nodig hebt is de L’Oréal Colorista semi permanent color. Gewoon verkrijgbaar in bijna elke drugstore. TikTokker Logan Hill laat ons zien hoe je het product gebruikt en hoe je het prachtige eindresultaat krijgt. Á la Geraldine natuurlijk. Het fijne aan de haarverf is dat-ie na drie wasbeurten er weer uit is. Genoeg reden om het uit te proberen, toch?

View post on TikTok

Beeld: Instagram: @geraldine_kemper

Must reads 👀