Lifestyle

Met déze geniale hack wordt geld sparen zoveel makkelijker

geld-sparen-hack

Geld sparen lijkt nu belangrijker dan ooit, maar dit is helaas niet voor iedereen even makkelijk. Gelukkig zijn er een aantal handige tips en tricks die je daarbij kunnen helpen. Nu gaat er een geniale hack rond, waardoor geld sparen makkelijker wordt dan ooit!

Geld sparen

We leven in bijzondere tijden, dat hoeven wij je vast niet meer te vertellen. De prijzen zijn enorm gestegen en niet iedereen kan even makkelijk meer rondkomen. Het is daarom, vooral nu, onwijs belangrijk om wat geld te sparen. Helaas is niet iedereen hier even goed in. Gelukkig gaat er nu een hack rond, die geld sparen een stuk makkelijker maakt. Ooit gehoord van de ‘would you rather?‘-methode?

Lees ook:
WOW! Zoveel geld bespaar je als je stopt met alcohol drinken

Would you rather?

TikTokster Chloe Grayling deelt een video waarin ze uitlegt hoe zij geld spaart. Via de ‘would you rather?‘- methode, dus. “De beste manier om geld te besparen is onwijs makkelijk”, begint ze haar video. “Wanneer je op het punt staat om iets te kopen, kijk dan naar het item en de prijs. Stel je voor dat er iemand naar je toekomt en je een keuze laat maken. Of je krijgt het gratis, of je krijgt de waarde van het product in geld.” Als je een product écht wil of nodig hebt, zul je natuurlijk kiezen voor de eerste optie. Maar kies je ervoor om de waarde van het product contant te krijgen? Dan kun je het item beter laten liggen. Hoe slim!

View post on TikTok

Beeld: pinterest