Beauty

Trend-alert! Gellak stickers is dé nieuwste trend van 2023

gellak stickers trend

De warmere dagen komen er weer aan, dus een leuk kleurtje op je nagels kan dan niet ontbreken. De laatste tijd is toch duidelijk geworden dat gellak na regelmatig gebruik schadelijk is voor je nagels. Daarom is er een nieuw alternatief gekomen op de markt. De gellak stickers is de trend van 2023 dat we echt overal gaan zien.

Gellak stickers

De meeste mensen kennen de welbekende nagelstickers nog wel, ze waren voor een lange tijd in helemaal hot. De stickers zijn nog steeds te koop in verschillende drogisterijen, maar er is nu een nieuw product op de markt gekomen. De nieuwste trend van 2023, zijn de gellak stickers. gellak stickers. Ze zijn al bij veel bedrijven te koop, in allerlei verschillende kleurtjes en patronen. Het grootste verschil met de gellak stickers is dat ze mooier worden aangebracht. Het bestaat uit laagjes gellak. Ook zijn de stickers veel minder schadelijk, dan normale gellak op je nagels. De trend wordt de laatste tijd steeds populairder en veel bedrijven kopen het product in, maar je ziet daarin ook zeker kwaliteitsverschil. Bekijk daarom altijd goed het product voordat je het bestelt op een website. Zodat je de mooiste gellak stickers op je nagels krijgt.

Lees ook:
Trend-alert! BIAB nagels zijn dé nieuwe trend van 2023

Voordelen

Het grootste voordeel van gellak stickers is dat het veel minder schadelijk is dan gellak. Het bestaat namelijk uit laagjes gellak die voor grotendeels al zijn uitgehard, dus het blijft dan ook langer zitten. Net als de gellak, moeten de stickers wel onder de uv-lamp, maar veel minder lang dan bij échte gellak. De stickers zijn veel makkelijker om te verwijderen. Je hoeft ze er alleen een beetje af te pellen. Bij het verwijderen van gellak kan je veel schade aan je nagels brengen door het vijlen. De nieuwe uitvinding is dus zeker het proberen waard als het aan ons ligt. Ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in ontzettend veel leuke kleurtjes en patronen. Ga jij meedoen met deze nieuwe gellak stickers trend?

Beeld: Pinterest

Must reads 👀