News

Dit wil je! Betaald krijgen als professioneel ‘snoep-proever’

snoep-proever

Snoep eten, wie houdt er niet van? Soms is het gewoon lekker om je even helemaal te laten gaan, en een hele zak snoep achterover te slaan. Heerlijk. Maar weetje wat nog lekkerder is? Betaald krijgen voor het opeten van een complete zak snoep. Er is nu namelijk een vacature vrijgekomen voor ‘snoep-proever’.

Betaald krijgen om snoep te eten? Dat kan nu!

Klinkt als een droom; die werkelijkheid kan worden.

Candy Funhouse

Ja, echt! Je leest het goed, we maken geen grapje. Betaald krijgen om snoep te eten. Het bedrijf ‘Candy Funhouse’ zoekt acht gelukkigen die bereid zijn om tegen betaling de nieuwe snoeplijn uit te proberen. De nieuwe snoeplijn zal bestaan uit tien nieuwe snoepjes. Op dit moment zijn er nog honderden verschillende snoepjes, en er zullen er dus tien moeten worden gekozen. En jij bent misschien wel een van de gelukkigen die zich aan kan sluiten bij het testpanel.

Lees ook
Funfacts! Wist jij deze 5 dingen al over je favoriete snoep?

Snoep proeven tegen betaling

Het is de bedoeling dat je als snoep-proever snoep proeft (duh), en deze beoordeelt op smaak, textuur en structuur. En dat alles voor 30 dollar per uur, dus omgerekend ongeveer 25 euro. Het enige – grote – nadeel is dat je in Amerika moet wonen om te kunnen solliciteren. Dus, woon je in Amerika, dan heb je mazzel! Woon je niet in Amerika? Dan zul je moeten wachten tot er zo’n buitenkansje bij een bedrijf in Nederland verschijnt. Fingers crossed!

Bron: Indeed.comBeeld: pinterest