Astrologie

Volgens je sterrenbeeld geef je hier te veel geld aan uit

sterrenbeelden geld

Heb je een gat in je hand? Of ben je juist heel erg goed in sparen? Hoe je met geld omgaat staat in de sterren geschreven. Hier geef je te veel geld aan uit volgens je sterrenbeeld.

Ram | 21 maart – 19 april

De Ram geeft het meeste geld uit aan impulsieve aankopen volgens zijn of haar sterrenbeeld. Je kan ze dus zeker meevragen voor een spontaan dagje shoppen. Dit sterrenbeeld is ook niet het type dat houdt van sparen. Bij het krijgen van een nieuw salaris wil je het zo snel mogelijk weer uitgeven. Maar dankzij deze shopverslaving hangt de kast van dit sterrenbeeld wel helemaal vol met allemaal leuke items.

Stier | 20 april – 20 mei

De Stier is het tegenovergestelde van de Ram. Ze zijn echte verzamelaars. Dit houdt overigens niet in dat ze moeite hebben met spullen weggooien, maar dat ze dol zijn op sparen. Als er te veel geld wordt uitgegeven door dit sterrenbeeld, dan gaat elke cent naar praktische dingen. Denk hierbij aan een op maat gemaakte leren jas die jaren meegaat of een dure designer tas die later wellicht nog veel meer waard is.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen vinden het geweldig om nieuwe dingen te ontdekken en avonturen aan te gaan. Tweelingen durven daarom zeker een eigen stijl te dragen en zijn niet bang voor meningen van andere. Ook hechten zij weinig waarde aan geld of spullen, maar geven ze hun geld voornamelijk uit aan leuke activiteiten. Ze vinden het belangrijk om te genieten van het leven en mooie herinneringen te maken met de mensen om hun heen.

Lees ook:
Deze 3 sterrenbeelden hebben het beste gevoel voor mode

De Kreeft geeft graag geld uit aan dingen om het gezellig te maken in huis. De Kreeft verandert het huis regelmatig en koopt ook leuke accessoires. Een extra kussen of een paar leuke kaarsjes voor op tafel. Ieder seizoen verandert het interieur van kleur en thema.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Dit sterrenbeeld staat vooral bekend om zijn of haar unieke kledingstijl. Jij bent daarom ook zeker niet te vinden in een winkel als Zara of H&M. Dit sterrenbeeld gaat liever naar een schattig boetiekje of een vintage store. Leeuwen durven daarom zeker een eigen stijl te dragen en zijn niet bang voor meningen van andere. Jij wil vooral genieten van een heerlijk shopmiddagje, maar dat kan nog wel eens een hoge rekening veroorzaken.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Als je houdt van veel geld uitgeven moet je niet bij een Maagd zijn. Geld uitlenen of een etentje betalen zal dit sterrenbeeld niet snel doen. Als ze besluiten een keer geld uit te geven, is het vooral aan dingen die ze echt nodig hebben en dit mag dan best een keer wat kosten.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

De Weegschaal is een echte levensgenieter, ze zijn daarom altijd in voor gezelligheid. Jij gaat het liefst elke dag shoppen, met vriendinnen of een gezellig dagje weg met familie. Dit sterrenbeeld is ook een echt feestbeest, dus na een paar drankjes kan je nog wel eens een impulsieve aankoop doen. Achteraf heb je vaak een schuldgevoel, maar je hebt wel een leuk item kunnen scoren!

Schorpioenen geven graag geld uit aan dingen die ze niet nodig hebben. Dit sterrenbeeld is megagevoelig voor aanbiedingen en neemt dan ook gelijk een grote voorraad ervan mee. Ze vergeten soms dat acties ook nog terugkomen. Als je iets niet meer hebt, kan je dus zeker even in de kast van een Schorpioen gluren, want zij hebben van alles dubbel.

Lees ook:
Hilarisch: deze 3 sterrenbeelden hebben de beste humor

De Boogschutter geeft over het algemeen niet te veel uit, maar als ze dat doet, is dat goed doordacht. Ze spaart voor een nieuwe, luxe auto of voor een dure reis. Maar het liefst geeft dit sterrenbeeld geld uit aan vrienden en familie.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Steenbokken zijn als het op geld aankomt een beetje egoïstisch. Als een Steenbok te vaak zijn of haar portemonnee trekt, dan doet ze dit waarschijnlijk om indruk te maken. Niet alleen is she dressed to impress, maar ook door mensen mee te nemen naar een chic restaurant om te laten zien hoeveel geld ze wel niet hebben.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Als een Waterman iets niet belangrijk vindt, is het geld. Ze hebben liever een leuke baan waar ze hun plezier uit kunnen halen, dan een goed betaalde kantoorbaan. Het komt daardoor wel eens voor dat ze niet altijd geld over hebben, maar voor een goed doel kan de Waterman altijd wel iets kwijt.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen zijn erg gevoelig en als zij iets kopen, maken ze dus vaak met hun gevoel de beslissing en niet met hun verstand. Het kan zijn dat ze ineens heel enthousiast worden van een gave tas of dat leuke sierkussen die net iets te duur is. Zij bedenken later pas of de aankoop in hun budget past.

Beeld: Pinterest