Lifestyle

WOW! Met déze TikTok-hack spaar je binnen 100 dagen 9000 euro!

tiktok-hack-geld-sparen

Sparen is een gave die voor velen niet van nature komt. Bij de één lijkt het een makkie te zijn om iedere maand geld naar de spaarrekening over te maken, terwijl voor een ander sparen echt onmogelijk lijkt. Misschien is deze TikTok-hack daarom voor jou de ideale oplossing om te starten met geld sparen!

Geld sparen

Er zijn natuurlijk honderden manieren waarop we geld kunnen sparen. Manieren die vaak claimen ‘makkelijk’ te zijn. Nou, niets is minder waar, want sparen is gewoon lastig. Misschien werkt het voor jou wel om dagelijks of maandelijks een bedrag opzij te zetten, maar dit werkt lang niet voor iedereen. Daarom hebben wij de perfecte tip voor jou, waardoor je op de lange termijn een flinke bak geld bespaart. Ook voor de mensen die wel goed zijn in sparen, kan deze TikTok-hack je helpen om een nog groter bedrag opzij te zetten. Met deze challenge kan je maar liefst €9000,- in 100 dagen sparen!

TikTok-challenge

Om te beginnen heb je voor deze challenge heel weinig nodig. Enkel 100 enveloppen, een pen en een flinke dosis motivatie om de challenge aan te gaan. De drempel om te starten is in ieder geval niet heel hoog. De finish halen is een ander verhaal. Het idee van de challenge is dat je op de honderd enveloppen alle even getallen van twee tot tweehonderd schrijft. Op de ene envelop schrijf je dus het getal ‘2’, op de andere ‘4’ en ga zo maar door. Vervolgens schud je de enveloppen goed door elkaar en gooi je ze in een grabbelton.

View post on TikTok

Nu kan het echte werk beginnen! Honderd dagen lang trek je dagelijks een envelop uit de pot. In die envelop stop je het bedrag dat daarop geschreven staat. Mocht je het niet met cashgeld willen doen, kan je natuurlijk ook dagelijks geld overmaken naar een speciale spaarrekening. En tadaa! Zonder al te veel moeite te leveren heb je na 100 dagen een bedrag van maar liefst €9000,- gespaard. Daar kan je veel leuke dingen mee doen toch? Voor iedereen die twijfelt of ze de 100 dagen volhouden, hebben we een tip! Maak er een wedstrijd van met vriendinnen. Wie gaat er het eerst opgeven?

Beeld: Wolf of wallstreet