Fashion

Trend-alert! De gekleurde panty is dé trend van dit najaar

gekleurde-panty's

Recente fashion shows bewijzen dat gekleurde panty’s niet kinderachtig zijn, maar juist trending! Omdat het panty seizoen begonnen is, laten wij je zien hoe je een gekleurde panty kunt rocken! 

Gekleurde panty’s

Panty’s scoor je in alle kleuren, van lichtbeige tot aan zwart, maar in 2022 leven we volgens het motto: Be your own rainbow. Op de grauwe herfstdagen zorgen we zelf voor wat meer kleur met de gekleurde panty trend. Deze opvallende panty’s zijn iets lastiger te stijlen en passen wellicht niet overal bij, maar dat is waar wij jou te hulp schieten!

Kleurtjes

We starten simpel en gaan voor een effen gekleurde panty. Probeer eerst de kleur van je panty te bepalen om vervolgens je outfit om de panty heen te bouwen. Voor de gekleurde panty werkt het heel goed als de kleur van de panty overeenkomt met je top of trui. Ook kan het ook goed werken om colourblocking toe te passen in je look. Match kleuren die in de kleurencirkel tegenover elkaar staan (complementaire kleuren). Deze kleuren maken elkaar extra fel!

Printjes

Naast effen panty’s houden we ook van printjes wat perfect past binnen de trend van dit najaar: over-de-top. Volgens de gewaagde modeliefhebbers ben je helemaal on-trend met een panty met leuke printjes, wat per definitie een lastig item is om te stijlen. Een belangrijke regel voor de panty met print is het terug laten komen van kleuren in de outfit en het combineren van simpelere items. Een panty met panterprint vraagt bijvoorbeeld niet om een zebra top, als je begrijpt wat we bedoelen.

Lees ook:
Trend-alert! De metallic trend gaat viral dit najaar

Glam

Tenslotte zijn we heel blij met deze laatste trend, de glitter panty’s zijn terug van weg geweest en super multifunctioneel. Zo zijn ze voor alledaags gebruik, maar zijn ze ook leuk voor de aankomende feestdagen. De glitter panty tilt elke outfit naar een hoger level op een subtielere manier dan de fel gekleurde en geprinte panty’s. Deze variant komt namelijk vaker voor in zilver-, grijs-, goud- of pasteltinten.

Beeld: Pinterest

Must reads 👀