Lifestyle

Deze bijzondere gekleurde kaarsen zijn de perfecte accessoires

gekleurde-kaarsen

Vergeet normale kaarsjes en geurkaarsen, gekleurde kaarsen in de vorm van het mannelijk zaakje zijn vanaf nu de perfecte accessoires voor in je woonkamer. Lees vooral verder, want deze kaarsen moet je hebben!

Een must-have in je woonkamer

Kaarsjes maken jouw woonkamer in het najaar super cozy, maar vergeet de saaie witte en rode kaarsen, want met deze gekleurde kaarsen in de vorm van het mannelijk zaakje maak je pas echt een statement. Het leuke aan de kaarsen is dat ze handgemaakt zijn en dat ze daardoor ook echt alle aders hebben nagemaakt, waardoor het heel erg overeen komt met de real deal

Lees ook
Hilarisch! Déze bijzondere vaas laat jouw planten sowieso opvallen

Verschillende kleuren

Wat ook erg handig is, is dat je de gekleurde kaarsen in heel veel verschillende kleuren kunt shoppen, waardoor hij wel bij de kleuren van je woonkamer moet passen. Zo kun je ze shoppen in roze, rood, groen, blauw, wit, geel en oranje. En hoe grappig is het dan ook om er een aan je vriendin te geven die toevallig net op kamers is gegaan? O ja, mocht je ze willen; je moet wel snel zijn, want de kaarsen worden regelmatig bijgevuld, maar zijn steeds binnen vijf minuten uitverkocht!

View post on Instagram