Astrologie

Zó verwerk jij een gebroken hart volgens je sterrenbeeld

sterrenbeeld-omgaan-met-break-up

Een gebroken hart is natuurlijk nooit leuk. Het verdriet dat hierbij komt kijken kan soms wel dagen, weken of maanden duren. En hoe je daarmee omgaat verschilt per persoon, maar kan ook te maken hebben met je sterrenbeeld. Zó verwerk jij een gebroken hart volgens je sterrenbeeld.

Ram | 21 maart – 19 april

Dit temperamentvolle sterrenbeeld laat zich niet snel aan de kant zetten en doet er alles aan om geen gebroken hart te krijgen. Er kunnen dan ook zeker conflicten ontstaan met de ex-partner. De Ram kan zich achteraf enorm schuldig voelen over alle dingen die ze hebben gezegd of gedaan. Pas daarom op als je het uitmaakt met een Ram, want makkelijk zal het niet worden!

Stier | 20 april – 20 mei

Stieren hebben over het algemeen veel tijd nodig om hun gebroken hart te helen. Maar toch kan een heerlijk avondje selfcare wonderen doen. Even niet denken aan alle vervelende dingen. Na een paar weken staat de Stier weer sterk in zijn schoenen en durft weer op avontuur te gaan.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen geloven in de kracht van communiceren, dat is dan ook heel belangrijk voor dit sterrenbeeld. Jij kan na de break-up niet stoppen met berichtjes naar je ex-lover sturen over hoe zwaar je het hebt door de break-up. Dit kan voor de ander erg frustrerend en verwarrend zijn. Probeer daarom steun te zoeken bij anderen die wél graag naar je willen luisteren.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

De Kreeft is een emotioneel sterrenbeeld en heeft het er daarom moeilijk mee om een gebroken hart te verwerken. Daarom zoeken ze afleiding in leuke dingen doen en naar feestjes gaan. Even je gedachten verzetten en aan iets anders denken omringd door de mensen van wie je houdt. Zij sleuren je er wel doorheen!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Een Leeuw kent twee gezichten als het gaat om een break-up. Als de Leeuw zelf de relatie heeft uitgemaakt, dan vertellen ze meteen alle juicy details aan vriendinnen en vrienden. Maar gaat dit andersom, dan zal de Leeuw het niet laten merken hoe erg ze het vinden dat ze gedumpt zijn. Dan zetten ze liever een masker op en laten ze aan de buitenwereld zien dat het goed gaat.

Maagd | 23 augustus – 22 september

De Maagd probeert zich na een break-up te verbeteren. Ze zijn onzeker en hebben het gevoel alsof ze hun ex-lover niet goed hebben behandeld tijdens de relatie. Maar als de Maagd zelf het gevoel heeft dat ze niet goed behandelt zijn, dan nemen ze wraak. Zoete wraak.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

De Weegschaal probeert een gebroken hart snel te vergeten door meteen weer met anderen te gaan daten. Je houdt er niet van om alleen te zijn en gaat daarom snel door naar de volgende scharrel of lover. Dan ben je je ex zo weer vergeten! Geen liefdesverdriet voor jou.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

De schorpioen verbant hun ex meteen na de break-up. Ze willen niks meer met die persoon te maken hebben. Drie maanden geen contact meer, geen telefoongesprek en niet via social media. Jij hebt een afspraak afgesproken met je jezelf en die wil je ook nakomen. De Schorpioen blokkeert daarom elk account waar ze hun ex mee kunnen bereiken tot alle emotionele wonden weer zijn geheeld. Het duurt een tijdje voordat de Schorpioen weer uit zijn hol durft te kruipen.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Een Boogschutter houdt ervan om altijd het laatste woord hebben. En dat lukt ze vaak ook wel, daarom laten ze zich ook niet snel kwetsen in een relatie. Ben je gedumpt? Nee joh, je bent veel beter af zonder diegene! Ze verbloemen hun emoties en laten een gebroken hart dan ook niet toe. Fake it till you make it! 😉

Steenbok | 22 december – 19 januari

Steenbokken balen enorm als hun relatie over is, maar na een paar weken focussen op zichzelf voelt de Steenbok zich sterker dan ooit tevoren. De Steenbok komt zelfverzekerd over en wil laten zien aan anderen dat het goed gaat. Ze posten daarom mooie selfies op Instagram en hopen toch stiekem dat hun ex hierop reageert. Dit sterrenbeeld wil al haar successen en hoogtepunten delen met anderen en de hele wereld laten weten dat ze weer single zijn.

Waterman | 20 januari – 18 februari

De Waterman is iemand die niet snel zijn of haar gevoelens zal delen. Deze break-up moeten ze daarom zelf door, in hun uppie. Ze gaan snel weer door met hun leven en laten alle drama achter zich. Ze gaan daarom liever meteen een vriendschap aan met hun ex-lover, zodat ze gewoon nog normaal door één deur kunnen.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen hebben een hekel aan drama. Dit gevoelige sterrenbeeld wil geen emoties tonen en loopt het liefst weg van confrontaties. Vissen hebben gewoon even de tijd nodig om een gebroken hart te verwerken. Als ze zich weer beter voelen, dan kunnen ze er weer tegenaan en gaan ze misschien zelfs wel weer opnieuw daten.

Beeld: Pinterest