Celebs

Gaby Blaaser openhartig over zwangerschap: ‘Was niet gepland’

gaby-blaaser-zwangschap

Maandag maakte Gaby Blaaser bekend dat ze zwanger is van haar eerste kindje! Zoals ze in haar Instagram-post al zei, was het een ‘ongelukje’. In een interview met RTL Boulevard vertelt Gaby Blaaser uitgebreid over haar zwangerschap.

Gaby Blaaser zwanger

Actrice en presentatrice Gaby Blaaser wordt dus moeder. En dat stond niet helemaal op de planning. “M’n vriend reageerde eigenlijk net zo in shock als dat ik in shock was toen we erachter kwamen”, vertelt Gaby aan RTL Boulevard. “Maar ook eigenlijk meteen heel blij. En ja, we dachten we gaan dit gewoon doen. Waarom niet? Wat kan ons het schelen”

De actrice en haar vriend zijn enorm blij met de zwangerschap en ze zijn dan ook dolgelukkig om het nieuws te delen. “We zijn blij, happy. En dit is wat het is, dus dit gaan we gewoon doen.”

Stoppen met de pil

Zoals ze al eerder aangaf “het was niet gepland” legt Gaby uit zonder schaamte. De twee zijn pas sinds juni dit jaar officieel een stelletje, nog niet zo lang dus! “We zijn nog niet heel lang samen natuurlijk, dus het was niet van: we gaan nu met de pil stoppen en we gaan het nu proberen. Dat is niet gezegd.”

Ondanks dat het niet helemaal de bedoeling was, wist Gaby wel waar ze mee bezig was, alleen had ze het net iets anders voor ogen. “Ik ben wel gestopt met de pil, maar je gaat er niet vanuit dat het allemaal zo snel gebeurt.”

Lees ook:
OMG! Gaby Blaaser onder vuur door pikante foto op Instagram

Donkere wolk

Gaby kan haar geluk momenteel niet op, maar dit is hiervoor wel eens anders geweest. “Ik heb me ook minder goed gevoeld de afgelopen tijd. Ik heb behoorlijk wat last gehad van misselijkheid”, deelt de toekomstige moeder eerlijk. “De welbekende roze wolk was bij mij soms donkergrijs.”

Ook leeftijd speelt een rol in haar dankbaarheid voor de zwangerschap. “Ik ben natuurlijk bijna 37 en had het ook oké gevonden als het me niet was overkomen. Nu dat wel zo is vind ik het extra leuk”, sluit de trotste Gaby af.

View post on Instagram
 
Beeld: instagram @gaby.blaaser

Must reads 👀