Celebs

OMG! Gaby Blaaser en vriend delen groot nieuws op Instagram

gaby-blaaser-vriend

Presentatrice Gaby Blaaser en haar vriend Robin delen groots nieuws met hun volgers op Instagram! Met een mooie zwart wit video kondigen ze aan dat Gaby zwanger is!

Relatie

We kennen Gaby Blaaser door haar acteerwerk, als presentatrice en als mediabekendheid. Een paar jaar geleden zagen we hoe ze op zoek was naar de liefde en deed ze mee aan het programma De Bachelorette. Aan het einde van de show leek het erop dat de BN’er de ware had gevonden, maar helaas hield deze relatie niet lang stand.

Sinds juni dit jaar maakte de presentatrice bekend dat ze dolgelukkig is met tattoo artist Robin. De relatie is dus nog vrij pril, maar het lijkt er op dat deze relatie hartstikke goed gaat! De love birds deelden zojuist namelijk geweldig nieuws!

Lees ook:
OMG! Gaby Blaaser onder vuur door pikante foto op Instagram

Ongelukje

De 36-jarige blondine is in verwachting van een baby’tje! Samen met vriend Robin maakt de zwangere influencer dit bekend op Instagram. Ze delen een lieve video om het nieuws aan de wereld te vertellen. Ze zijn hartstikke blij met dit cadeautje, maar hadden het zeker niet aan zien komen! “Het beste ongelukje dat ons ooit is overkomen”, staat er onder de beelden geschreven. Heel bekend en onbekend Nederland feliciteert het koppel en de liefdevolle berichten stromen binnen. Awh, cute! Meer lezen over Gaby en Robin? Dat doe je via deze link op Reality.nl

View post on Instagram
 
Beeld: instagram @gaby.blaaser

Must reads 👀