News

Gaby Blaaser ondergaat cosmetische ingreep na zwangerschap

gaby blaaser cover babybuik bevalling

Een aantal weken geleden is Gaby Blaaser bevallen van haar dochtertje Isabelle. Daarom was het nu weer tijd voor de influencer om een cosmetische ingreep te laten doen, want dit was niet mogelijk tijdens de zwangerschap.

Gaby Blaaser

Het is inmiddels wel bekend dat als je zwanger bent je beter niet kunt roken en drinken, omdat dit de gezondheid van je kindje kan aantasten. Maar voor Gaby was dit niet hetgeen waar ze 9 maanden lang op heeft moeten wachten. Ze wilde namelijk heel graag weer een cosmetische ingreep laten doen, maar moest dus wachten tot haar dochtertje geboren werd.

En dat gebeurde op 13 juni. Toen kwam Isabelle, de dochter van Gaby Blaaser en Robin, ter wereld. “Op de uitgerekende datum. Het is een dametje van de tijd, daar hou ik wel van”, vertelde Gaby destijds in een interview. Maar nu er geen baby meer groeit in de buik van Gaby, was het dus hoogtijd om weer langs de cosmetische kliniek te gaan.

Lees ook:
Nienke Plas deelt before en afterfoto’s van cosmetische ingreep

Cosmetische ingreep

Natuurlijk was Gaby erg blij dat ze in verwachting was van haar eerste kindje, maar de influencer had ook veel moeite met de veranderingen die haar lichaam hierdoor kreeg. En daar kwam dus bovenop dat ze ook geen cosmetische ingrepen kon laten doen, omdat ze zwanger was. Maar het lange wachten is nu dus voorbij, want Gaby deelt in haar Stories dat ze een bezoekje zal brengen aan een cosmetisch arts. “Na 9 maanden eindelijk weer langs bij @clinic63nederland. Bye bye rimpels!”, schrijft ze bij de foto. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat ;-).

Beeld: instagram: @gaby.blaaser