Celebs

Gaat dit oud K3-lid Hanne de komende tijd vervangen?

Celine
oud-k3-lid

Het is inmiddels al een tijdje bekend dat Hanne Verbrugge van K3 in verwachting is van haar eerste kindje, daarom is ze nu met zwangerschapsverlof. Diede van den Heuvel, één van de kandidaten van K2 zoekt K3 heeft Hanne komende tijd vervangen. Maar het lijkt erop dat er ook een oud K3-lid terug zal komen om Hanne te vervangen in de aankomende shows.

Diede van den Heuvel

De afgelopen maanden heeft Diede enorm veel moeten repeteren om Hanne te kunnen vervangen tijdens haar zwangerschap. De ‘Kom Erbij’ shows van K3 moeten natuurlijk wel doorgaan! Maar de fans waren hier niet bepaald enthousiast over. Op social media delen ze dan ook hun ongezouten mening over deze beslissing. “We hebben betaald om K3 te zien, niet K2 + Diede”, is er te lezen. Helaas heeft Studio 100 besloten om geen geld terug te geven.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Deze teksten van K3 zijn nogal vunzig en dit zijn de ergste 5 liedjes

Andere vervanger

Volgens geruchten zouden niet alleen de fans, maar ook de andere twee K3-leden, Julia en Marthe, niet achter deze keuze staan om Diede de zwangere Hanne te laten vervangen. Daarom heeft Studio 100 nu bekendgemaakt dat iemand anders Hanne zal vervangen tijdens de Sinterklaasshow.

Het moet iemand zijn waar zoveel de K3-leden als de fans blij van moeten worden. Een waardige vervanger van Hanne. Er zouden daarom geruchten rondgaan dat Josje Hanne zal gaan vervangen. Op TikTok stelde een fan aan Josje de vraag of ze voor Hanne zal invallen tijdens de Sinterklaasshow. Josje heeft deze reactie wel geliked. Wat denken jullie? Zal Josje een comeback maken bij K3?

View post on TikTok