Food

Wil je proeven! Deze supermarkt verkoopt frikandel speciaal pizza’s

frikandel-speciaal-pizza

Je hoeft nooit meer te twijfelen over wat je wil eten ‘s avonds, pizza of een frikandel speciaal. Deze supermarkt verkoopt namelijk verrukkelijke frikandel speciaal pizza’s. Best of both worlds! 

Frikandel speciaal pizza

Ben je een échte snacklover en wil je wel eens wat nieuws proberen, dan is deze pizza voor jou! Vanaf nu kan je terecht bij Vomar voor deze bijzondere combinatie. De frikandel speciaal pizza’s blijven niet lang en zijn een limited edition om het WK voetbal te vieren. Voetbal kijken is misschien niet iedereens favoriete hobby, maar met deze lekkere vette hap wordt het al een stuk beter! De kant-en-klare pizza is belegd met frikandel, rode ui, mayonaise en belegen kaas. Loopt het water je al in de mond? Bij ons wel!

De tekst gaat verder onder de foto

Lees ook:
Het is bewezen! Pizza eten maakt je productiever tijdens je werk

Kleine prijs

Om deze verspizza te proeven hoef je niet de hoofdprijs te betalen, want voor €4,99 heb jij er al eentje in huis. De frikandel speciaal pizza’s zijn bij  Vomar te verkrijgen, zolang de voorraad strekt.

Deze WK oranje snack is niet de enige aparte pizza in het assortiment. De vorige ‘brulsmuller’, zoals ze de pizza’s noemen, was een oer-Hollandse stampot pizza. Deze pizza was belegd met boerenkool, rookworst, spekreepjes en belegen kaas. Ook dit was een limited edition en is helaas niet meer verkrijgbaar in de supermarkt. Maar je kan hem natuurlijk altijd zelf thuis namaken 😉

Beeld: pinterest

Must reads 👀