Celebs

Gaan Frenkie de Jong en Mikky op déze prachtige locatie trouwen?

trouwen

Profvoetballer Frenkie de Jong en zijn prachtige vriendin Mikky Kiemeney zijn als sinds 2014 smoorverliefd op elkaar. De twee love birds zijn sinds de zomer verloofd en stappen samen in het huwelijksbootje. Het koppel deelt zelf weinig over de bruiloft, maar wij hebben een tipje van de sluier.

Mikky Kiemeney & Frenkie de Jong

Voetballer Frenkie de Jong en zijn vriendin Mikky Kiemeney zijn al sinds november 2014 bij elkaar. In 2019 besloot Frenkie over te stappen naar FC Barcelona en sindsdien wonen de twee love birds in de zonnige Spaanse stad. Toen Frenkie nog bij Ajax speelde, woonden zij samen in Amsterdam. Maar nu zetten Frenkie en Mikky de volgende stap in hun relatie, want zij gaan trouwen en wij weten een paar details over de bruiloft.

Het aanzoek

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney stappen samen in het huwelijksbootje. De profvoetballer ging op zijn knieën in de bergen van Utah. Mikky was mega gelukkig en deelde het nieuws op Instagram. De blondine schreef onder de post: “Ik kan niet wachten om ons leven samen door te brengen.” De twee werden overspoeld met lieve reacties en felicitaties. Het is alweer een tijdje geleden dat de twee bekendmaakten dat ze gingen trouwen, maar nu delen Frenkie en Mikky meer details over hun bruiloft.

View post on Instagram
 

Lees ook: 
Giancarlo over contact met Sylvia Geersen voor De Bachelorette

Locatie bruiloft

Frenkie en Mikky delen zelf weinig over de bruiloft maar een aantal oplettende volgers denken wel iets te weten. RealityFbi deelt op Instagram: “Mikky is allerlei Italiaanse locaties gaan volgen en een Italiaanse weddingplanner. Gezien de locaties, mag het huwelijk aardig wat gaan kosten.” Mikky volgt nu Villa Cimbrone. Dit is een locatie aan de kust met een Michelin-restaurant. Of dit de locatie wordt van de bruiloft is dus nog niet bekend, maar wij wensen het koppel ieder geval heel veel succes en plezier met de voorbereidingen.

Beeld: Instagram: @mikkykiemeney

Must reads 👀