News

OMG: Frenkie en Mikky maken de naam van hun zoontje bekend

Frenkie-en-mikky-naam-kindje

Het was natuurlijk alom bekend dat Frenkie en Mikky hun eerste kindje mochten verwelkomen. Maar bij velen rees nog steeds één grote vraag: Wat is de naam van deze schattige spruit?

Mikky en Frenkie

Iets meer dan vier maanden geleden maakten Frenkie de Jong en zijn vriendin, inmiddels verloofde Mikky Kiemeney, bekend dat ze in blijde verwachting zijn. Dit liefdeskoppel, al verliefd sinds 2014, zet nu de volgende stap in hun relatie met de komst van hun allereerste kindje. Hoe schattig! En nu is het eindelijk zover. Ruim een week geleden mochten ze hun zoontje in hun armen sluiten. Wij zaten vol spanning te wachten op het moment dat ze zelf de eerste glimp van hun kleintje zouden delen. Het vreugdevolle nieuws kwam naar buiten tijdens een gesprek met Radio 538 en, jawel, de kersverse opa!

Opa maakt het bekend

Hoewel Frenkie en Mikky vandaag pas officieel hebben bevestigd dat ze ouders zijn geworden van hun eerste kindje, waren we al eerder op de hoogte van het blije nieuws. De vader van de bekende voetballer Frenkie onthulde namelijk op Radio 538 dat hij grootvader is geworden van een kleinzoon. “Het is een heerlijk ventje om te zien; hij kijkt lekker helder de wereld in.” Dat is echter niet het enige wat hij deelde. Met oprechte vreugde vertelde hij ook dat hij het helemaal geweldig vindt en dat dit het mooiste is wat je kunt meemaken. Nahww!

De naam van hun eerste kindje

Mikky en Frenkie delen nu ook zelf het nieuws dat ze op 21 november de trotse ouders zijn geworden van hun zoontje, Miles de Jong. Hoe bijzonder is het dat de geboortedatum overeenkomt met het spelersnummer van Frenkie, namelijk 21! De naam Miles is niet alleen superschattig, maar de foto die ze op Instagram hebben gedeeld, is ook absoluut de moeite waard om in een fotoboek te plakken. Van harte gefeliciteerd en alle geluk gewenst met jullie kersverse gezinnetje

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @mikkykiemeney