Celebs

Wedding bells! Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney zijn verloofd!

Redactie
Frenkie de Jong Mikky Kiemeney

Eindelijk is het zover! Na een periode van ongeveer zeven jaar, gaan Frenkie de Jong en zijn vriendin Mikky Kiemeney trouwen! De twee kennen elkaar al vanaf de middelbare school en hebben al heel veel meegemaakt samen, ze zijn zelfs een tijdje uit elkaar geweest. Toch heeft het koppel besloten de rest van hun leven met elkaar door willen te brengen. Frenkie en Mikky zijn namelijk verloofd!

Korte break

Frenkie en Mikky kennen elkaar al een hele tijd. Ze leerde elkaar kennen op de middelbare school. Na een relatie van drie jaar besloot het stel op hun 18de om voor een half jaar uit elkaar te gaan. Ze moesten elkaar opnieuw leren ontdekken, en erachter komen wat ze nou zo leuk vonden aan elkaar. Gelukkig heeft dit allemaal goed uitgepakt. De twee zijn nog steeds dolgelukkig samen en zijn nu dus ook verloofd.

De verloving heeft even op zich laten wachten, de twee zijn beide namelijk super druk. Frenkie doet niets anders dan voetballen en zijn vriendin Mikky is druk bezig met haar influencer carrière. Nu maakt het stel bekend dat ze verloofd zijn door deze lieve foto’s op Instagram. “I can’t wait to spend the rest of our lives together, She Said Yes ❤️👵🏼👴🏼”, deelt Frenkie op Instagram. Bekijk hieronder de foto’s:

De tekst gaat door onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney hebben groot nieuws

‘I SAID YES’

Hoe lief zijn de foto’s die het stel deelt op Instagram? We zien dat de twee heerlijk op vakantie zijn en dat het voor Mikky compleet als een verrassing kwam. “I SAID YES 🥹🥹❤️❤️👴🏼👵🏼”, deelde ze op Instagram. Wanneer de twee gaan trouwen is nog niet bekend.

Beeld: Instagram

Must reads 👀