Celebs

Fred van Leer deelt verdrietig nieuws: ‘Valt mij enorm zwaar’

fred-van-leer

Fred van Leer deelt vandaag verdrietig nieuws op zijn Instagram. Hij laat weten dat hij de komende tijd een stapje terug zal nemen en dat hij daardoor ook zijn theatertour heeft moeten annuleren. 

Moeilijk besluit

Op Instagram deelt Fred een statement. “Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik heb mijn theatertour helaas moeten annuleren”, laat de stylist weten. “Dit betekent dus dat mijn theatershow En Route volgend jaar niet doorgaat. Het is het moeilijkste besluit dat ik in mijn carrière heb moeten nemen. Het valt mij enorm zwaar”, aldus Fred.

View post on Instagram
 

‘Pijn in mijn hart’

“De reden waarom ik de theatertour afzeg, is dat ik noodgedwongen een stap terug moet doen”, gaat hij verder. “Toen het licht uitging na mijn laatste Fred & Friends show in Ahoy, is bij mij het spreekwoordelijke licht ook uitgegaan. Ik heb mijzelf gerealiseerd dat de afgelopen jaren voor mij slopend zijn geweest, waardoor ik met pijn in mijn hart tot dit besluit ben gekomen. Want op het podium staan en mensen blij maken is wat ik het allerliefste doe.”

Niet voor lange tijd

De theaters zijn op de hoogte gesteld en mensen die een kaartje voor zijn show hebben gekocht krijgen binnenkort een berichtje over een terugbetaling. “Ik verdwijn niet voor lange tijd, al zijn er misschien mensen die dat hopen ;-)”, vervolgt Fred zijn verhaal.

“Ik ga op een lager pitje door met mijn werkzaamheden. Want in mijn eentje op de bank zitten en naar mijn navel staren is niet de oplossing, leer ik van deskundigen om mij heen. Ik ga leren om hier en balans in te vinden.”

Lees ook:
Ferry Doedens reageert op wasbak-filmpje: ‘Helemaal in paniek’

Reacties

Fred krijgt veel lieve reacties onder zijn statement. Zo reageert collega stylist Leco van Zadelhoff: “Dapper! Sterkte lieverd!!❤️”. Ook Bas Smit reageert: “Sterkte lieve Fred ❤️❤️❤️.” En acteur Juvat schrijft: “Sterkte lieve Fred, opladen en daarna je lichtje weer laten schijnen ❤️❤️❤️”. Wij hopen ook dat Fred zich snel weer beter voelt.

Beeld: instagram: @fredvanleer

Must reads 👀