Love

Deze 17 fouten heb je sowieso wel eens gemaakt tijdens het zoenen

zoenen-eerste-date

Niks is fijner dan zoenen met je vriendje of die zoen met de jongen waar je al een tijd een crush op hebt. Ben jij een wilde kusser of ga jij liever voor teder en zacht? Hoewel iedereen natuurlijk haar eigen voorkeur heeft, zijn er wel een aantal dingen waar jij geen enkele zoenpartner een plezier mee doet. Lees snel verder om te weten wat je beter niet kunt doen.

1. Je zoent te heftig

Wij snappen dat je hem het liefst gelijk bespringt en jouw tong in zijn mond wil steken wanneer jullie lippen elkaar raken, maar wacht hier gewoon even mee. Doe rustig aan.

2. Je weet niet waar je je handen moet laten

Natuurlijk hoef je hem niet gelijk zijn kont beet te pakken tijdens jullie eerste kus, maar je mag best je handen op zijn schouders leggen of even je handen door zijn haar halen.

3. Je vergeet adem te halen

Je wilt misschien niet stoppen met zoenen, maar vergeet tussendoor niet om adem te halen.

4. Je bijt hem (per ongeluk)

Sommige mannen zeggen dat ze er wel van houden, maar dan bedoelt hij niet tot bloedens toe… Neem het vooral niet te letterlijk. Doe voorzichtig en kijk eens hoe hij erop reageert.

5. Je bent vergeten je tanden te poetsen

Ai. Niet iedereen heeft een tandenborstel in zijn kontzak zitten voor het geval dat, maar een pakje kauwgom is best handig om in je tas te stoppen. Je weet maar nooit wanneer jij die hottie tegenkomt.

6. Je draagt te veel lipstick

Veel vrouwen voelen zich nét iets zelfverzekerder met een laagje make-up. Begrijpelijk dat jij dus make-up draagt op je eerste date, maar overdrijf niet. Rood staat dan misschien voor de kleur van de liefde, maar na een intense zoensessie zit er waarschijnlijk meer lippenstift op zijn gezicht dan op jouw lippen.

7. Je hebt gisteren iets te veel knoflook gegeten

Skip knoflook en ander eten met een sterke geur als je weet dat je op date gaat. Een vieze adem is een grote afknapper.

8. Je gebruikt te weinig tong

Als je belandt in een heftige zoensessie is een tong wel essentieel, maar overdrijf niet.

Lees ook:
10 verrassende weetjes over zoenen die nieuw voor je zijn

9. Je houdt je ogen open

Het ziet er creepy uit als iemand zijn ogen openhoudt, doe dit dus gewoon niet. Je hebt hem als het goed is allang goed bekeken, dus geniet gewoon van het moment. In zijn ogen staren doe je daarna wel weer.

10. Je bent te nerveus

Relax! Als je gespannen bent, merkt hij dit ongetwijfeld. Als het goed is gebeurt alles vanzelf.

11. Je praat te veel tijdens de kus

Je mag hem best tussendoor een complimentje geven, maar blijf niet doorratelen.

12. Je wordt te handtastelijk in het openbaar

Wacht gewoon totdat jullie thuis zijn. Niets is irritanter dan naar een klef stel kijken die elkaar bijna aan het uitkleden zijn in het openbaar.

13. Je hebt droge lippen

Vergeet de voorbereidingen niet! Lippenbalsem doet wonderen en zorgt voor kissable lips.

14. Je vraagt of je goed zoent

Just don’t… Je vraagt om een ongemakkelijk gesprek en het is een echte domper aan het einde van jullie kus. Zoent hij je voor een tweede keer, dan mag je ervan uitgaan dat je vast geen slechte kusser bent.

Lees ook:
Deze 3 sterrenbeelden kunnen het beste zoenen

15. Je draagt te veel parfum

Wanneer je dichtbij elkaar komt ruik je elkaar beter. Het is daarom fijn als je weet dat je lekker ruikt. Pas op dat je niet te veel gebruikt. Mannen hoef je ook niet op vijf meter afstand al te ruiken, toch?

16. Je blijft eentonig

Gebruik niet de hele tijd dezelfde moves, maar probeer te variëren. Je mag hem natuurlijk soms best even teasen.

17. Je blijft te lang wachten op het juiste moment

Jullie draaien maar om elkaar heen, maar geen van beiden zet die eerste stap… Just do it! Wat heb je eigenlijk te verliezen?

Beeld: pinterest