Lifestyle

Awkward! Meisje showt moeder nieuwe studentenkamer (maar vergeet iets op te ruimen)

foto-studentenkamer

We zien allemaal wel eens iets over het hoofd tijdens het opruimen van onze kamer, zo ook de 18-jarige Ella. Ze besloot vol trots haar nieuwe studentenkamer te laten zien aan haar moeder. En op de foto stond nog een kleine verrassing voor moeders. Oeps!

Op kamers

De inmiddels 23-jarige zangeres uit Portland, Oregon in de Verenigde Staten ging op haar 18e voor het eerst op kamers. Trots dat ze was, stuurde ze meteen een foto van haar slaapkamer naar haar moeder. Wat een leuke foto had moeten zijn, eindigde in een ongemakkelijke situatie. Op het gestuurde kiekje was het bed van Ella te zien, maar aan het hoofdbord van het bed zat iets vastgemaakt.

De tekst gaat verder onder de foto

Decoratie

Als je goed kijkt op de foto, zie je boven de kussens iets hangen aan het hoofdeinde. Helaas voor Ella was dit geen decoratie voor haar slaapkamer. Het zijn namelijk metalen handboeien, die Ella overduidelijk over het hoofd had gezien. Wanneer je snel kijkt naar de foto valt het misschien niets eens op. Maar de moeder van Ella zag deze onbedoelde decoratie wél hangen. Aan haar reactie is te zien dat het haar zeker niet was ontgaan. Whoops!

De tekst gaat verder onder de foto

Reactie

Gelukkig kunnen Ella en haar moeder samen hard lachen om de situatie. Inmiddels is het een aantal jaar geleden gebeurd en heeft Ella dit verhaal zelf op Twitter gedeeld. Want als je zoiets gênants en grappigs meemaakt, kan je er maar beter om lachen toch?. Ella hoopt natuurlijk stiekem dat meerdere mensen zoiets gênants hebben meegemaakt. Agh, kan gebeuren!

Lees ook:
Hilarisch! TikTokker maakt wel héle bijzondere sleutelhangers

Zangeres

Ella is inmiddels 23 jaar en actief als zangeres. In 2016 zette ze voor het eerst haar eigen muziek op Soundcloud wat bij het publiek goed in de smaak viel. De zangeres heeft al een aantal singles uitgebracht op Spotify en onlangs is haar eerste EP (Extended Play) uitgekomen. Op dit moment woont ze in Nashville en is ze waarschijnlijk druk bezig met het maken van nieuwe muziek. Wie weet maakt ze nog wel een nummer over de grappige situatie? Zou leuk zijn!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @ella.martine