News

Waarom deelt Anna Nooshin geen foto’s met Thijs Boermans?

anna-nooshin-thijs-boermans

Het is geen geheim meer dat Anna Nooshin en Thijs Boermans weer terug zijn in ons koude kikkerlandje. Onlangs hebben de tortelduifjes nog bekendgemaakt dat ze in verwachting zijn van een kindje. En hoewel we foto's zien verschijnen van Anna's babybuik, heeft de influencer nog nooit een foto gedeeld met haar lover Thijs. Op Instagram legt Anna nu uit waarom ze dat niet doet.

Anna Nooshin

Op Instagram doet Anna een Q&A in haar Stories waas ze brandende vragen van haar volgers beantwoordt. Een van haar volgers wilde graag weten waarom Anna nooit met Thijs Boermans op de foto staat. Ze maken er namelijk geen geheim meer van dat ze samen zijn. Het is niet de eerste keer dat Anna deze vraag gesteld krijgt, daarom vond ze het tijd om daar nu antwoord op te geven.

“Deze vraag heb ik al heel vaak gekregen”, begint ze haar verhaal. Ze vindt het dan ook niet vreemd dat haar volgers hier zo nieuwsgierig naar zijn. “We kiezen hier heel bewust voor en dat bevalt me heel goed.” Ze laat weten dat ze heeft geleerd om te luisteren naar haar intuïtie. Daarom wil ze sommige kostbare dingen in haar leven graag privé houden. “Ik heb besloten dit deel van mijn leven voor mezelf te houden”, aldus Anna.

Geen foto’s met Thijs

Ook laat Anna weten dat het voor haar een beslissing is, gebaseerd op een diepgaande overweging. “Ik vind het wel fascinerend hoe erg het nu vanzelfsprekend is om ieder aspect van je leven te delen op socials”, gaat ze verder met haar verhaal. “Het is een soort verwachting geworden dat we onszelf opleggen vanuit de maatschappij, wat helemaal niet hoeft te werken voor iedereen.”

Er zullen binnenkort dus waarschijnlijk geen foto’s van Anna en Thijs verschijnen op socials. Dat houden ze liever voor zichzelf. Maar dat is misschien wel wat hun relatie zo speciaal maakt. Ze leren ons dat sommige kostbare momenten niet altijd met iedereen gedeeld hoeven worden op sociale media. Toch hopen we stiekem wel op een foto van de kleine.

Beeld: instagram: @annanooshin