Food

Yummy: dit Flügel cupcake recept wil je écht proeven 

flugel-cupcakes

Yumm. Wij zijn gek op snacks, maar tegen een drankje op zijn tijd zeggen wij eigenlijk ook nooit nee. Hoe chill is het als je deze twee lekkere dingen met elkaar kan combineren? Nu hebben we nog een heerlijk recept voor jullie. Namelijk Flügel cupcakes en die wil je proeven. Lees je mee? 

Flügel cupcake

Ben je dol op een lekker shotje en een zoete snack? Dan hebben wij dé perfecte mix. Namelijk déze heerlijke Flügel cupcakes en die wil je proeven. Wij vertellen je stap voor stap hoe je ze zelf kunt maken.

Ingrediënten

  • Cupcakemix én benodigdheden
  • Botercrèmemix én benodigdheden
  • Flesjes Flügel

Zo maak je Flügel cupcakes

Allereerst mag je de cupcakes maken zoals op de verpakking staat geschreven. Yes, we know dat is een super easy en delicious klusje. Het leuke is dat je lekker een lik uit de beslagkom mag nemen. Yummy. Zijn de cupcakes ready? Doe ze dan voor 15 minuten op 155 graden in de Airfryer. Next step: maak de botercrème zoals op de verpakking staat. Alleen, hierbij ga je nu het geheime ingrediënt a.k.a. de Flügels toevoegen. Dus, giet vier flesjes Flügel door de botercrème heen. Mix de crème daarna tot dat het super smooth en licht roze geworden is.

Lees ook
Wil je proberen! Zo maak je een heerlijke Pornstar Martini-cheesecake

Nu is het tijd voor leuke gedeelte. Je mag namelijk de heerlijke Flügel botercrème in een spuitzak stoppen en op de versgebakken cupcakes spuiten. Heb je geen spuitzak? Don’t worry. Want, je kan de botercrème ook in een stevige plastic boodschappentas doen en een gaatje in het hoekje van de zak knippen. Problem solved. Tada. De Flügel cupcakes zijn nu ready to eat. De overgebleven Flügel flesjes kan je voor de sier op de kop in de botercrème steken. Shotten maar ;).

Watch on YouTube

Beeld: Instagram: @flugelnl