Lifestyle

Met déze tips zal jij binnen no time goed kunnen flirten via Snapchat

flirten-via-snapchat

Soms kan het lastig zijn om de eerste move te maken. Gelukkig kunnen onze telefoons dit een stukje makkelijker maken! Met name Snapchat wordt hier veel voor gebruikt. Daarom geven wij 15 tips waardoor je een pro wordt in flirten via Snapchat!

Flirten via Snapchat? Met deze 15 tips moet dat wel lukken!

Vergeet in iemands DM’s sliden; flirten via Snapchat is where it’s at!

1. Grappige captions

Stuur je jouw crush een leuke snap? Dan kan het een goede tip zijn om een grappige caption toe te voegen! Zo laat je je van je grappigste kant zien en zal je crush zeker geïnteresseerd in je worden!

2. Stuur niet te veel, te snel

Wij hebben ons hier allemaal schuldig aan gemaakt: te veel te snel willen sturen. We begrijpen dat je enthousiast bent om ein-de-lijk eens met je crush te praten, maar je wil natuurlijk niet vervelend overkomen. Loop daarom niet te hard van stapel en pas op dat je diegene niet compleet spammed ;).

3. Houd het luchtig

Snapchat zal het natuurlijk makkelijker maken om gesprekken aan te gaan, maar probeer het wel luchtig te houden. De app is natuurlijk gemaakt zodat je er plezier van kan hebben, gebruik het dus ook hiervoor. De zware, serieuze gesprekken komen later wel!

4. Wees direct

We weten allemaal hoe vaak het gebeurt dat een berichtje verkeerd wordt geïnterpreteerd omdat je de toon van iemands stem niet kan horen. Probeer daarom zo direct mogelijk te zijn, om misverstanden te voorkomen. Natuurlijk kun je best grapjes maken hier en daar, maar zorg dan dat het duidelijk is dat het een grapje is!

5. Toon interesse

Eén van de belangrijkste tips bij het flirten – via Snapchat óf in het echt – is natuurlijk interesse tonen. Stel diegene vragen en ga hier op in. Laat zien dat je geeft om wat jouw crush te vertellen heeft. Zo zal je altijd punten scoren!

6. Laat jouw persoonlijkheid écht zien

Via social media kan het natuurlijk lastig zijn om in te schatten hoe iemand nou echt is. Laat daarom jouw persoonlijkheid zo goed mogelijk via jullie berichtjes zien! Vertel over jezelf en wees gewoon lekker jezelf.

Lees ook
Met deze 10 geweldige tips wordt jij een expert in flirten via WhatsApp!

7. Stuur niet direct video’s en spraakberichten

Even eerlijk: we vinden die ene persoon die altijd spraakberichten stuurt allemaal mega irritant. Doe dit dus daarom niet direct! Natuurlijk kun je best video’s en spraakberichten sturen nadat jullie al een tijdje praten; in dit geval kan het jullie gesprekken interessanter maken. Maar pas hier in het begin een beetje mee op!

8. Zet niet alle foto’s in je verhaal

Als jij je crush een mega schattige foto van je hond stuurt, zet deze dan niet in je verhaal. Zorg dat je crush zich speciaal voelt! Diegene zal veel eerder reageren op die lieve foto als hij/zij ziet dat je ‘m niet naar anderen hebt gestuurd.

9. Pas op met filters

De bedoeling van Snapchat is natuurlijk het maken en sturen van leuke selfies. Daarnaast staat Snapchat ook bekend om zijn grappige filters. Maar pas hier wel mee op! Natuurlijk is een kleurenfiltertje prima om te gebruiken, maar blijf bij de extreme filters die je gezicht compleet veranderen vandaan. Laat jezelf zien; dit zal je crush veel leuker vinden!

10. Stuur geen foto’s zonder kleding

Hoewel Snapchat het meest ‘veilige’ medium lijkt om foto’s zonder kleding mee te sturen, kun je dit beter niet doen. Veilig is het nooit en even eerlijk: niemand zit hier op te wachten. Al helemaal niet als jullie nét beginnen met praten!

11. Stuur berichtjes én foto’s

Wissel het een beetje af: zou houd je het leuk. Daarnaast is het ook makkelijker op deze manier om interessante gesprekken te voeren!

12. Zorg dat je niet arrogant bent

Ook deze fout hebben wij allemaal gemaakt: denken dat arrogant zijn ervoor zorgt dat je crush je leuk gaat vinden. En we hebben óók gemerkt dat dit altijd averechts zal werken. Niemand vindt het fijn om arrogant behandeld te worden. Doe dit dus ook niet bij je crush.

13. Teasen

Heb je het idee dat jullie elkaar echt leuk beginnen te vinden? Dan werkt teasen altijd mega goed! Plaag elkaar een beetje en probeer je crush uit te dagen. Zou houd je het spannend!

14. Maak je foto’s niet te lang

Je kan natuurlijk een tijd instellen bij de foto’s die je stuurt. Denk goed na over welke tijd je hiervoor instelt. Drie seconden is veel te kort, terwijl tien seconden te lang is. Zoek de perfecte balans; deze zal waarschijnlijk rond de zes à zeven seconden liggen.

Lees ook
Mensen met déze vijf sterrenbeelden kunnen het beste flirten

15. Gebruik je Bitmoji

Het gebruiken van je Bitmoji kan jullie gesprekken luchtiger en grappiger maken. Zo kun je bijvoorbeeld een grappige sticker op het gepaste moment sturen om jullie gesprek nét iets leuker te maken.

Bron: FEM FEMBeeld: Jane The Virgin