News

Deze BN’ers doen mee aan First Dates: VIPS

first-dates-vips

Valentijnsdag is in zicht en niet alleen wij, maar ook bekende Nederlanders zijn op zoek naar de ware liefde. En waar doen ze dat? Bij First Dates: VIPS! Deze BN'ers stappen in de speciale Valentijns-editie van het programma om hun nieuwe lovers te vinden. Benieuwd naar welke bekende gezichten op zoek gaan naar een potentiële partner? Wij zochten het voor je uit.

Déze BN’ers doen mee aan de First Dates: VIPS

Het is tijd om je voor te bereiden op de liefdevolle chaos van First Dates! Een speciale Valentijns-editie staat voor de deur met niemand minder dan zes bekende Nederlanders die hun zoektocht naar liefde aangaan. Dit geweldige programma neemt deelnemers mee naar trendy restaurants voor blind dates. Laten we eerlijk zijn, wie kan genoeg krijgen van die hilarische en awkward momenten tijdens zo’n date?

Deze Valentijns-editie belooft nog specialer te worden dan ooit tevoren. In plaats van gewone mensen die op zoek zijn naar liefde, zullen we bekende gezichten zien die hun geluk beproeven. Van BN’ers tot influencers, we zullen zien hoe ze hun beste beentje voorzetten in de hoop hun perfecte match te vinden. Dit wordt een aflevering om naar uit te kijken!

Wie doen er mee?

Op het Instagram-account van RTL Boulevard laat Fawry zien wie er allemaal mee doen aan deze speciale afleveringen. Wij zijn natuurlijk voornamelijk enthousiast om te zien hoe Tamara Elbaz van The Real Housewives of Amsterdam haar date zal beleven. Zelf zegt ze in de snippet op Instagram het volgende over haar deelname: “Ik heb afgelopen winter meegedaan aan een ander heel leuk programma. En in dit programma ben ik ook op date geweest. In de eerstvolgende aflevering valt ook te bezien hoe die date is afgelopen.” Wij zijn benieuwd of haar match weet hoe hij de goudeerlijke dame moet veroveren.

Verder hebben we een serieuze lijst BN’ers die meedoen aan First Dates Valentijns-editie! Hou je vast, want in de video zien we voor de rest dat onder andere Lesley Versprille, Baas B, Tamara Elbaz, Rikkie Kollé en De Vessbroz allemaal een poging gaan wagen om de liefde te vinden. Wie weet schiet Cupido deze Valentijnsdag zijn pijlen raak voor één van de BN’ers.

View post on Instagram
 

Ehh wie?

Zelfs bekende Nederlanders worden niet altijd meteen herkend tijdens hun romantische rendez-vous! Neem bijvoorbeeld Tamara en Lesley, twee BN’ers die plaatsnemen aan tafel met heren die totaal geen idee hebben wie ze zijn. Het is bijna te grappig om te geloven, maar het gebeurde echt. RTL Boulevard heeft ons al een voorproefje gegeven op Instagram, en laten we eerlijk zijn, wij kunnen niet wachten om te zien hoe dit hilarische tafereel zich ontvouwt. Heel exciting. 

De First Dates: VIPS Valentijn-afleveringen zijn te zien op 12, 13 en 14 februari om 19.25 uur op NPO 3. 

Beeld: First Dates