News

Kijkers verbazen zich over déze First Dates deelneemster

first-dates-deelneemster

Afgelopen maandag hebben we allemaal weer kunnen kijken naar een nieuwe aflevering van First Dates. Een heerlijk datings programma om samen met je vrienden of familie te kijken. Maar dit keer waren de kijkers erg geïrriteerd. Dit kwam namelijk door een deelneemster die te zien was. De kijkers hadden een duidelijke mening over de dame in kwestie.

First Dates deelneemster

Afgelopen maandag was er weer een nieuwe aflevering te zien van het programma First Dates. Dit keer schoof de 24-jarige Jady aan tafel in het restaurant. Zij werd in de uitzending gekoppeld aan de 24-jarige Lars. Ze vertelt dat ze in Italië woont, maar dat ze naar Nederland is gekomen voor de liefde. Ze heeft er veel vertrouwen in en verwacht daarom ook veel van haar date Lars.

De ontmoeting tussen de twee verliep al niet heel erg soepel. Jady kwam als eerste aan en zat aan de bar te wachten toen Lars aan kwam lopen. Hij geeft haar een hand en stelt zichzelf voor. Je zou denken dat Jady zich ook netjes voortelt, maar inplaats daarvan zegt ze iets heel anders. ‘Lars? Echt een kakkernaam”. Je zou kunnen zeggen dat dit niet echt een lekker begin is van de date, maar helaas bleef het niet alleen bij deze opmerking.

View post on Instagram
 

Meerdere opmerkingen

Tijdens het eten stelt Jady verschillende vragen aan haar date. Ze vraagt bijvoorbeeld of Lars doucht voordat hij naar de sportschool gaat. “Voor de sportschool douchen? Ik ga gewoon na het sporten douchen”, antwoordt Lars. Dit was niet het antwoord die Jady wilde horen. “Jij gaat ongewassen naar de sportschool?”, vraagt ze zich op een verontwaardigde toon af.

De date is aan een einde gekomen en nu is het de vraag wie betaalt de rekening? Jady heeft hier ieder geval een duidelijke mening over. Zij vindt dat mannen altijd de rekening moeten betalen en bied het dus ook niet aan om te splitten. “Wij als vrouwen doen al de moeite om ons leuk aan te kleden en make-up op te doen. Wij moeten jullie kind baren. Ik vind dat mannen de rekening horen te betalen”, aldus Jady.

Lees ook:
Bibi Breijman krijgt veel kritiek door ‘levensgevaarlijke’ situatie

Reacties

Kijkers van het programma zijn geen fan van Jady en vinden haar de minst sympathieke deelneemster ooit. Fans laten hun mening duidelijk horen, want op Twitter wordt er massaal getweet over de deelneemster. Het is dus wel duidelijk dat zij niet erg geliefd is.

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: First Dates

Must reads 👀