Films & Series

De 5 leukste films om te kijken op Valentijnsdag als je single bent

films-valentijnsdag-single

Valentijn staat in het teken van de liefde. Maar ook als jij single bent, kan je natuurlijk de liefde voor jezelf vieren. En hoe kun je dat beter doen dan met een wijntje op de bank en een goede film? Wij vertellen je de 5 leukste films om te kijken op Valentijnsdag als je single bent.

1. Rapunzel – Disney+

Eén van de films die je kunt kijken als je single bent op Valentijnsdag is het prachtige sprookje Rapunzel. Deze film uit 2010 is erg vrolijk, maar is ook zeker een tranen trekker. Je kunt heerlijk meezingen en genieten van de magische wereld waar je ingetrokken wordt. Rapunzel is het schattige avontuur waarvan je niet wist dat je het nodig had. Je kunt de film samen kijken met je familie als je op zoek bent naar een film die een warm en donzig gevoel geeft.

Watch on YouTube

2. Another Cinderella story – Prime video

Another Cinderella story is een film uit 2008 en is gebaseerd op de film A Cinderella story uit 2004 en is net zoals de voorganger een moderne vertelling van Assepoester. Deze sequel is zowel hilarisch als hartverwarmend. Laten we eerlijk zijn de verbluffende choreografie zal je aandacht vasthouden tot aan de aftiteling. Als je op zoek bent naar iets luchtigs en grappigs met je vrienden is dit de perfecte film voor jou.

Watch on YouTube

3. The Notebook – Netflix

Deze romantische film uit 2004 gaat over Noah en Allie. Over hun eerste ontmoeting, de hobbels die het paar moest nemen om bij elkaar te komen en hun onweerstaanbare liefde voor elkaar. The Notebook is een super romantische film, waarin de liefde alles overwint. Deze film is heerlijk om met je lover te kijken en als je niet bang bent om een traantje te laten.

Watch on YouTube

Lees ook:
Dit zijn 7 originele date-ideeën voor Valentijnsdag!

4. A Star Is Born – HBO Max

In deze derde remake van de gelijknamige film uit 1937 ontdekt Jackson Maine, gespeeld door Bradley Cooper, het onbekende talent Ally, gespeeld door Lady Gaga. De twee krijgen een liefdesverhouding en Jack probeert Ally in de schijnwerpers te krijgen terwijl zijn eigen leven langzaam uit elkaar valt. Het is een meeslepend verhaal en zeker de moeite waard om te kijken!

Watch on YouTube

5. Me Before You – Netflix

Pak de tissues er maar bij! Me Before You is een romantische drama film waarin de jonge Louisa een nieuwe baan vindt als verzorgster van Will Traynor, een jonge bankier die twee jaar geleden bij een ongeluk verlamd is geraakt. De vrolijke, maar beknotte Louisa en de cynische Will veranderen elkaar voorgoed. Deze film is een emotionele rollercoaster en je zal zeker onder de indruk zijn van het prachtige verhaal.

Watch on YouTube

Beeld: the notebook

Must reads 👀