Films & Series

Deze films en series verschijnen in november op Videoland

videoland-films-series

De herfst is nu wel echt begonnen en dat betekent dat er koude en regenachtige dagen aan zitten te komen. Dat is niet iets waar we heel gelukkig van worden, maar gelukkig is het wel perfect weer om een filmmarathon te houden. Wij vertellen je welke films en series er in november zullen verschijnen bij Videoland.

Nieuwe films en series

Het is inmiddels al bijna november en dat betekent dat Videoland met nieuwe films en series komt. Van oude klassiekers tot heel veel kerstfilms. Videoland deelt op hun Instagram-account een heel lijstje met films en series die we vanaf november kunnen bingen bij de streamingdienst. En dat belooft veel goeds! Pak de popcorn alvast maar.

Op Instagram plaatst Videoland een klein rekensommetje. “Herfstbladeren + dekentje + nieuwe titels = de perfecte combi”, schrijven ze bij de post. En er is nog meer goed nieuws, want Videoland komt met heel veel kerstfilms die we vanaf 1 november al kunnen gaan bingen.

View post on Instagram
 

En niet alleen worden we getrakteerd op nieuwe kerstfilms, want de streamingdienst komt ook met een klassieke James Bond-film. Dus als je deze nog niet hebt gezien of een James Bond-marathon wil houden, dan moet je alvast maar tijd vrijmaken in je agenda.

Ben je geen fan van James Bond? Dan komt Videoland ook met films en series als Soof 3, Bad Moms 2, Een Moord Kost Levens, Marokkaanse Bruiloft, André Hazes: The Next Chapter. Voor ieder wat wils, dus! En natuurlijk kunnen ook de Sinterklaas-films niet ontbreken in dit lijstje. Zo kunnen we vanaf november gaan genieten van ‘De Club van Sinterklaas: Dak Vol Verrassingen’. Pak de popcorn en pepernoten alvast maar en duik onder een kleedje op de bank en geniet van jouw favoriete films en series! Wij gaan zeker weten bingen.

Beeld: Videoland