Films & Series

Déze nieuwe films en series verschijnen in november op Netflix

netflix-films-series-november

Ligt het aan ons, of vliegt het jaar 2022 als een speer voorbij? Als de kertsfilms uit de kast worden getrokken en de pepernoten in de schappen liggen, dan weet je: winter is coming. Uiteraard heeft Netflix weer een lijstje gedeeld met leuke films en series die op Netflix verschijnen in november. Bingen maar!

In november op Netflix

Iedere maand deelt Netflix weer een lijstje met films en series die we die maand kunnen verwachten. Zo ook nu weer, voor november. Aangezien we steeds dichter bij de kerst komen, zien we ook al wat nieuwe kerstfilms staan op dit lijstje. Wij hebben de highlights voor jullie op een rijtje gezet.

De tekst loopt verder onder de post.

View post on Instagram
 

Enola Holmes 2 – 4 november

In dit vervolg van deel 1 neemt Enola Holmes haar eerste zaak als rechercheur op zich, maar om het mysterie van een vermist meisje te ontrafelen, heeft ze wat hulp nodig van haar vrienden en broer Sherlock.

Watch on YouTube

Lees ook:
Déze leuke kerstfilms zullen in 2022 verschijnen op Netflix

Christmas With You – 17 november

Een popster is op zoek naar inspiratie voor haar nieuwe kersthit. Ze reist af om een jonge fan te ontmoeten, en hierbij vindt ze zelfs de liefde. Klinkt als een perfecte kerstfilm toch?

Watch on YouTube

Knives Out – 29 november

Dit is een moordmysteriefilm, die ons een beetje doet denken aan cluedo. Detective Benoit Blanc onderzoekt de moordzaak van een bekende detectiveschrijver. Al snel komt hij erachter, dat iedereen een mogelijke verdachte is in de zaak. De hunk Chris Evans heeft ook een rol in deze leuke, spannende film.

Watch on YouTube

Young Royals, seizoen 2 – 1 november

Prins Wilhelm wordt naar het internaat gestuurd na een incident tijdens het uitgaan. Hij wordt verliefd, op een jongen. Dit is niet gebruikelijk in de koninklijke families. Ze proberen de relatie geheim te houden. Maar lukt dit ook? Seizoen 1 is zeker een aanrader, en nu komt dus het langverwachte seizoen 2 in november op Netflix.

Watch on YouTube

The Crown, seizoen 5 – 9 november

De hit-serie The Crown, krijgt alweer zijn vijfde seizoen. We volgen het leven van de Britse royals. Elk seizoen van The Crown speelt zich in een ander tijdvak af, zo ook seizoen 5. het gaat zich waarschijnlijk in de vroege 2000’s afspelen. Zo krijgen we meer te zien over de laatste jaren van prinses Diana.

Watch on YouTube

Elite, seizoen 6 – 18 november

Het langverwachte vervolg van de Spaanse Netflix-serie over de decadente middelbare scholieren van privéschool Las Encinas is eindelijk hier.

Watch on YouTube

Wednesday Addams , seizoen 1 – 23 november

Wednesday Addams is een nieuwe serie, gebaseerd op het personage uit The Addams Family. Het verhaal volgt de tiener na haar nieuwe start op de buitengewone middelbare school “Nevermore Academy”. Nevermore Academy is een middelbare school voor kinderen met buitengewone gaven. Wednesday is in eerste instantie vastberaden om zo snel mogelijk te ontsnappen van Nevermore. Maar eigenlijk voelt ze zich er steeds meer thuis.

Watch on YouTube

Beeld: netflix

Must reads 👀