Films & Series

Bingen maar: deze films en series wil je zien op Netflix in februari

films-series-netflix-februari

Netflix brengt natuurlijk regelmatig de leukste nieuwe films en series uit. Ook in februari komen er weer heel wat nieuwe titels aan! Deze films en series wil je in februari kijken op Netflix.

1. Lover, Stalker, Killer

De nieuwe docuserie Lover, Stalker, Killer volgt het waargebeurde verhaal van Dave. Na een vervelende break-up besluit hij het daten weer op te pakken. Hij geeft online daten voor het eerst een kans en ontmoet Cari. Hij geeft aan geen serieuze relatie te zoeken en ze houden het low key. Maar wanneer Dave ook met Liz gaat daten, knapt er iets in Cari. Deze waargebeurde docu moet je dus serieus kijken en staat vanaf 9 februari op Netflix!

Watch on YouTube

2. Players

Heb jij nog geen plannen voor Valentijnsdag? Geen zorgen, want vanaf 14 februari is de nieuwe film Players te zien op Netflix! Deze film volgt het verhaal van Mack (Gina Rodriguez, aka Jane the Virgin!), wie samen met haar vriendengroep een spelboek vól met de beste moves heeft gemaakt. Deze is ze ook niet bang om in het dagelijks leven te gebruiken, maar alles veranderd wanneer ze de knappe Nick Russel ontmoet. Met hem wil ze namelijk wel meer dan slechts een onenightstand, maar hoe je dat voor elkaar krijgt staat natuurlijk niet in hun bekende playbook. Dit is een heerlijke romcom die je zeker gezien wilt hebben!

Watch on YouTube

3. Can I Tell You a Secret?

De mega spannende true crime docu, die vanaf 21 februari te zien is op Netflix, Can I Tell You a Secret? mag zeker niet ontbreken van dit lijstje. In deze docu volgen we drie vrouwen, wiens levens voorgoed worden veranderd wanneer een hacker toegang krijgt tot hun socialmedia-accounts. Het blijkt dat deze drie vrouwen slechts een fractie zijn van alle slachtoffers die de hacker heeft gemaakt. Deze docu is mega spannend en moet je zeker kijken wanneer die online komt!

[Van deze film is helaas nog geen trailer beschikbaar]

4. A través de tu Mirada

Ben jij ook helemaal gek op Spaanse films? Dan ga je dit tienerdrama ook geweldig vinden. A través de tu Mirada (Engelse titel: Through My Window: Looking at You) is namelijk de derde film in de reeks die wij al sinds 2022 volgen! Het eerste deel, A través de mi ventana en tweede deel A través del mar, zijn ook echte musts om te kijken. In de derde film zien we dat Ares en Raquel nu echt uit elkaar zijn. Maar houden ze dat ook vol? Wanneer ze elkaar tijdens de vakantie weer zien, lijkt hun geschiedenis nog niet geschreven te zijn. Deze film staat vanaf 23 februari op Netflix! Hou die datum dus maar vrij.

Watch on YouTube

5. Mea Culpa

Wij zijn helemaal fan van de films van Tyler Perry en we hebben goed nieuws voor de mensen die zich hier wel in kunnen vinden: zijn nieuwste film, Mea Culpa, komt vanaf 23 februari op Netflix! In Mea Culpa volgen we het verhaal van een strafrechtadvocate die het opneemt voor een man die ervan wordt beschuldigd zijn vriendin te hebben vermoord. Eén probleem? De advocate, die wordt vertolkt door de geweldige Kelly Rowland, wordt verliefd op haar cliënt. Het bewijs tegen hem liegt er alleen niet om. Deze mega spannende film moet je dus echt kijken wanneer die uitkomt!

Watch on YouTube

Beeld: Netflix: Players