Films & Series

Bingen! Déze films en series zijn in april nieuw op Netflix

netflix-films-series-april

Zoals we weten: april doet wat 'ie wil. Dus wie weet zitten we de aankomende maand nog dagenlang binnen met stortregen. Laten we ons dan maar goed voorbereiden met een leuke lijst met nieuwe films en series die in april op Netflix verschijnen. Welke zet jij aan?

Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now

5 april 2023

Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now is de eerste in het lijstje van nieuwe films en series op Netflix in april. In deze intieme en onthullende documentaire volgen we het leven van de Grammy genomineerde popster Lewis Capaldi. Zijn leven begon als een ambitieuze tiener en heeft zijn droom om wereldster te worden nooit opgegeven. Binnen een mum van tijd heeft hij de harten van talloze fans veroverd en is hij niet meer weg te denken van de radio, toch is hij altijd zijn eigen bescheiden zelf gebleven.

Watch on YouTube

The Woman King

13 april 2023

Deze film is gebaseerd op ware gebeurtenissen uit de 18e en 19e eeuw. Je volgt de emotionele reis van generaal Nanisca. Zij zorgt ervoor dat de volgende generatie krijgsters er klaar voor zijn om de strijd aan te gaan tegen de vijand die hun leven probeert te verstoren. De krijgerseenheid bestaat volledig uit krachtige vrouwen die het Afrikaanse koninkrijk Dahomey proberen te beschermen. Zij staan bekend om hun vechtkunst en heldhaftigheid. Een film waarbij je op het puntje van je stoel blijft zitten!

Watch on YouTube

Queens on the Run

14 april 2023

In de Mexicaanse film ‘Fuga de Reinas’, oftewel, Queens on the Run, volg je vier vrouwen die elkaar kennen van vroeger. Op de middelbare school hadden ze met z’n allen een trip gepland, en jaren later besluiten ze om deze eindelijk te maken. Ze gaan deze reis aan zonder dat ze weten wat er allemaal op hun pad zal komen! Het is een heerlijke actie-komedie waar je je vrijdagavond zeker aan wil besteden.

Watch on YouTube

Fijn Weekend

27 april 2023

Fijn Weekend is een fijne Nederlandse romcom die in iedereens kijklijst moet staan. Je leeft mee met een groep vrienden die naar de Franse Bourgogne gaan om hun overleden vriend te eren. De weduwe neemt onverwachts een nieuwe liefde mee en introduceert deze aan de rest van de groep. Dit zorgt voor enige ophef en zo gaat de emotionele rollercoaster van start… Leg de zakdoekjes vast klaar.

Watch on YouTube

Lees ook:
Oh no! Déze films en series verdwijnen binnenkort van Netflix

Firefly Lane

27 april 2023

Het eerste deel van seizoen twee stond al eventjes op Netflix, maar vanaf deze maand kan je ook de rest van het laatste seizoen bingen. In het vorige seizoen van Firefly Lane lieten de makers ons hangen met een enorme cliffhanger. De vriendschap tussen besties Kate en Tully leek tot een emotioneel einde te komen.

Watch on YouTube

Nog meer op Netflix

Dit was natuurlijk niet de volledige lijst van nieuwe films en series die op Netflix komen in de maand april. De streamingdienst plaatste een opsomming van alles wat we kunnen verwachten. Begin de lente goed en binge er op los. Enjoy!

View post on Instagram
 
Beeld: netflix

Must reads 👀