Films & Series

Pak de popcorn maar! Déze films en series zijn vanaf nu te zien op Netflix

films-series-netflix

Je hebt vast wel eens van die momenten dat je je eigenlijk verveelt nu het vakantie is, maar geen zorgen want wij hebben dan goed nieuws voor jou! Netflix heeft namelijk weer een aantal gloednieuwe films en series toegevoegd aan de streamingsdienst die jij zeker weten wil gaan kijken. 

Déze films en series zijn vanaf augustus op Netflix te zien

Er zullen déze maand een hoop nieuwe films en series verschijnen op de streamingsdienst.

Look Both Ways

Look Both Ways staat bovenaan deze lijst. Lili Reinhart, die Nathalie speelt, is druk aan het afstuderen en heeft het gevoel dat ze zwanger is. Als ze uiteindelijk een zwangerschapstest doet, wordt de film in twee verhaallijnen opgedeeld. In de ene verhaallijn is ze zwanger en blijft ze thuis om een gezin te stichten met haar jeugdliefde. In de andere verhaallijn is ze niet zwanger en verhuist ze naar de grote stad om haar droom te volgen. Look Both Ways is vanaf 17 augustus op Netflix te zien.

Watch on YouTube

13: The Musical

13: The Musical gaat over Even Goldman die zich klaarmaakt voor zijn bar mitswa. Hij wordt namelijk bijna 13 jaar oud. Alles lijkt goed te gaan, totdat zijn ouders ineens uit elkaar gaan en hij van New York verhuist naar een klein dorpje in Indiana. Hij doet zijn best om nieuwe vrienden te maken, maar dat gaat hem niet al te makkelijk af. Zal Evan de bar mitswa krijgen waar hij zo op hoopt? Deze film staat vanaf 12 augustus op Netflix.

Watch on YouTube

Never Have I Ever (seizoen 3)

We zijn al aan het aftellen voor het derde seizoen van Never Have I Ever. Ben jij ook zo benieuwd hoe het nou afloopt met de liefdes van Devi? Dan hoef je gelukkig niet lang meer te wachten, het derde seizoen staat vanaf 12 augustus op Netflix. Helaas hebben we ook minder goed nieuws. Want de serie zal maar vier seizoenen krijgen, dus geniet er nog maar even van!

Watch on YouTube

Lees ook
Yes! Déze populaire Netflix-series krijgen allemaal nog een extra seizoen

Indian Matchmaker

Zin in een romantische serie? Dan is het nieuwe seizoen van Indian Matchmaker echt iets voor jou. In deze serie zien we Sima Taparia samenwerken met millennials van over de hele wereld.  Zij zorgt ervoor dat ze hun perfecte match zullen vinden en vaak lukt dat met succes. Het tweede seizoen is vanaf 10 augustus op Netflix te zien. Kan je voor die tijd alvast even het eerste seizoen kijken.

Watch on YouTube

 Me Time

Hou je van films zoals The Hangover? Dan ga je Me Time zeker weten leuk vinden. In deze film zien ze Mark Wahlberg (Kevin Hart) die met zijn vrienden een wild, maar ook hilarisch, weekend tegemoet gaat. Ze gaat kamperen, worden aangevallen door wilde dieren, gaan parachute springen. Een wild weekend dus! De film is vanaf 26 augustus te zien op Netflix.

Watch on YouTube

Beeld: pinterest

Must reads 👀