Films & Series

Deze films en series zijn nieuw in februari op Videoland

hunger-games-videoland

Videoland heeft speciaal voor jou een rijk assortiment aan films en series samengesteld die je hart sneller zal laten kloppen. Of je nu op zoek bent naar meeslepende drama's, spannende thrillers of luchtige komedies, in februari heb je genoeg keuze bij deze streamingdienst.

View post on Instagram
 

The Hunger Games 1 t/m 4

Vanaf februari kan je de hele filmreeks streamen op Videoland. Gebaseerd op de bestsellerromantrilogie van Suzanne Collins, nemen de Hunger Games-films je mee naar een wereld waarin jongeren gedwongen worden om tegen elkaar te vechten tot de dood. Het is een meeslepend verhaal vol actie, emotie en onverwachte wendingen. De films zijn verdeeld in vier delen: The Hunger Games, Catching Fire, Mockingjay – deel 1 en Mockingjay – deel 2. Je zult gegarandeerd op het puntje van je stoel zitten, terwijl Katniss Everdeen (gespeeld door Jennifer Lawrence) zichzelf probeert te redden in deze gevaarlijke spelen.

Watch on YouTube

Dirty Dancing

Dansliefhebbers opgelet! Heb je zin om te genieten van een beetje nostalgie en wat sexy moves? Goed nieuws! In februari kan je Dirty Dancing streamen op Videoland. Het verhaal speelt zich af tijdens een vakantie in een chique vakantieclub, waar de brave en naïeve Baby wordt betoverd door de sensuele dansstijl van de animatoren. Deze film uit 1987 is een echte klassieker geworden, geliefd bij jong en oud. Dirty Dancing is meer dan alleen maar dansen. Het gaat over het ontdekken van je eigen kracht, liefde vinden op onverwachte plekken en jezelf durven zijn. Het is een hartverwarmend verhaal dat je niet wilt missen!

Watch on YouTube

De Verraders S4

In het populaire spel De Verraders draait alles om het verzamelen van zilverstaven. Maar let op, er zijn dus verraders onder de deelnemers! Drie van de deelnemers hebben snode plannen en willen de schat voor zichzelf houden. Het is aan de getrouwen om deze bedriegers te ontmaskeren. Het spel begint met een twist – de kijkers weten direct wie de verraders zijn, maar de getrouwen moeten hun rol zien te achterhalen. Samenwerking en oplettendheid zijn essentieel. De getrouwen moeten letten op het gedrag van anderen en missies volbrengen om aanwijzingen te verzamelen. De verraders kennen elkaar, wat het extra lastig maakt voor de getrouwen om hen te ontmaskeren. Ze moeten slim te werk gaan en hun verdenkingen met elkaar delen zonder argwaan te wekken bij de verraders.

Beelden van seizoen 3:

Watch on YouTube

Love Island Games

Op Videoland kun je in februari genieten van Love Island Games! Love Island Games is een spin-off van de populaire reality datingserie Love Island. In deze serie strijden voormalige deelnemers uit verschillende landen tegen elkaar in uitdagende opdrachten. Denk aan spannende challenges, romantische dates en natuurlijk heel veel drama! De show ging op 1 november 2023 in première en was eerder te zien op Peacock in de Verenigde Staten. Maar nu kunnen ook wij Nederlanders onze favoriete Islanders weer volgen op Videoland. Dus, maak je klaar voor een flinke dosis liefde, intriges en misschien zelfs wel een nieuwe romance! Want Love Island Games belooft weer onvergetelijke momenten en hartverwarmende connecties.

Watch on YouTube

Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn

In februari is de film ‘Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn’ te zien op Videoland. De film vertelt het verhaal van Iris, wiens leven compleet op zijn kop wordt gezet na de geboorte van haar eerste kind. Haar vriend Pieter bekent namelijk dat hij het kind nooit heeft gewild en binnenkort naar Afrika vertrekt met zijn nieuwe liefde. Ouch, dat is een flinke domper! Maar wees gerust, dit is geen zielige film waar je alleen maar gaat huilen. Het is juist een heerlijke mix van drama en humor. Iris besluit om haar leven weer op de rit te krijgen en gaat samenwonen met haar chaotische zus. Samen navigeren ze door alle ups en downs die het leven te bieden heeft. Met sterke acteerprestaties en een pakkend verhaal weet deze film je gegarandeerd te boeien.

Watch on YouTube

Silver Linings Playbook

“Silver Linings Playbook” is binnenkort te zien op Videoland. Deze film vertelt het verhaal van Pat Solitano, die na acht maanden uit het psychiatrisch ziekenhuis wordt ontslagen en weer bij zijn ouders gaat wonen. Pat heeft een bipolaire stoornis en staat voor de uitdaging om zijn leven weer op de rails te krijgen. Maar daar blijft het niet bij, want hij wil zich ook verzoenen met zijn vrouw Nikki. Deze film is een perfecte mix van humor en drama. Je zult je zeker inleven in de personages terwijl ze worstelen met hun emoties en proberen hun weg naar geluk te vinden. Met geweldige acteerprestaties van Bradley Cooper als Pat Solitano en Jennifer Lawrence als Tiffany, zal “Silver Linings Playbook” je meeslepen in een rollercoaster van emoties.

Watch on YouTube

Beeld: The Hunger Games