Fashion

Dit is dé festivaltrend van deze zomer: haar sjaaltjes!

haar-sjaaltjes-festival

Festivals bezoeken, het mag eindelijk weer! En daarom gaan we er met z’n alle ook extra van genieten. Je gaat helemaal all-out, ook met je outfit. Ieder seizoen komen er ook weer nieuwe trends die we maar al te graag volgen. En deze zomer zijn dat de haar sjaaltjes!

Een haar sjaaltje is dé festivaltrend van 2022

Wij zijn he-le-maal obsessed met deze nieuwe trend! Met wie ga jij deze look rocken deze zomer?

Festival season

Het is weer zomer, wat betekent dat festival season officieel is begonnen! Het leuke aan festivals is natuurlijk de vrijheid die je hebt: je kan dragen wat je wil, en niemand zal je raar aankijken! Iedereen experimenteert immers met zijn haar, kleding en make-up bij het bezoeken van een festival. Dit is dus ook een goed excuus om je garderobe uit te breiden met allerlei gave, nieuwe en vooral hele hotte kledingstukken! Felle kleuren, gave patroontjes en glitters zijn he-le-maal hot. En dat blijkt ook maar weer bij deze nieuwe trend: haar sjaaltjes!

Lees ook
Deze 8 vette festivals kun jij niet missen deze zomer!

Haar sjaaltjes

Haar sjaaltjes zien we natuurlijk al een tijdje bij onze favoriete influencers, maar nu zijn ook wij er helemaal verliefd op! Je kan ze in alle kleuren, stofjes en groottes krijgen, dus er is voor iedereen wel wat. Ook leuk: je kan voor iedere outfit een nieuw sjaaltje kopen! Ze zijn niet duur, dus je kan er meerdere kopen!

Naast dat ze er goed uitzien, zijn ze ook nog eens heel erg praktisch! Een haar sjaaltje is natuurlijk ideaal om je haar op een fashionable manier uit je gezicht te houden, dus zo kun je lekker losgaan op de muziek van je favoriete artiesten! Bekijk voor wat extra inspiratie de posts hieronder:

Beeld: Pinterest