Films & Series

Dit is alles dat je wil weten over ‘Ferry: De Serie’

Danique
ferry-de-serie

Sinds de aankondiging van de spin-off van Undercover zijn alle fans enorm benieuwd naar de nieuwe serie. De release van Ferry: De Serie komt steeds dichterbij en dít is alles dat je erover wil weten! 

Ferry: De Serie

Deze zomer kwam het nieuws naar buiten dat de razend populaire Netflix-serie Undercover een spin-off zou krijgen. Naast de film ‘Ferry’ krijgt dit excentrieke karakter dus ook zijn eigen serie! ‘Ferry: De Serie’ speelt zich af vóór de tijd in Undercover. Frank Lammers wordt wel vijftien jaar jonger gemaakt en heeft hier flink voor moeten afvallen! Maar hij is natuurlijk niet de enige die terugkeert in de serie!

Frank Lammers en Elise Schaap

Op het Instagram-account van de streamingdienst deelt Netflix een lachwekkende video van hoofdrolspeler Frank Lammers. Hij speelt in op de Wednesday-trend en probeert haar dansje na te doen. Aan het einde van de clip zien we een lijst met alle castleden van dit eerste seizoen! Zoals we al hadden verwacht kunnen we Elise Schaap weer zien schitteren als Daniëlle en kruipt Monic Hendrickx in de huid van de zus van de drugsbaas, Claudia.

Raymond Thiry, die de rechterhand van Ferry speelt, keert ook weer terug. Maar we zien niet alleen maar bekende namen. De naam Tycho Gernandt is nieuw bij de crew en hij zal de rol van Ricardo op zich nemen, een lid van de motorbende waar Ferry zaken mee doet. Wij kunnen niet wachten om alle oude gezichten en nieuwe personages te ontmoeten! Maar we zullen helaas weg nog eventjes geduld moeten hebben.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Zien! Netflix deelt behind the scenes van Ferry: De Serie

Release datum

We hebben al meerdere sneak peeks van de show gekregen en Netflix deelde zelfs wat achter de schermen kiekjes van de opnamedagen. Wij hopen dat de de serie gauw online komt, maar naar verwachting zal dit ergens midden 2023 zijn. De precieze datum is nog niet bekend, dus we zullen het nu nog even moeten doen met de Ferry-film en de spannende drie seizoenen van Undercover.

View post on Instagram
 
Beeld: netflix