Lifestyle

Dit zijn onze 3 favoriete feestjes tijdens Amsterdam Dance Event

amsterdam-dance-event

Het is eindelijk weer bijna zover! 19 oktober zal Amsterdam Dance Event weer van start gaan. Wij snappen dat er zoveel leuke feestjes zijn dat het misschien wel een beetje onoverzichtelijk wordt. Daarom hebben wij onze drie favoriete feestjes tijdens Amsterdam Dance Event voor je op een rijtje gezet. 

Amsterdam Dance Event

Ieder jaar tovert Amsterdam Dance Event (ADE) de stad weer om tot één groot digitaal dance-event. Liefhebbers van de internationale elektronische muziek scene komen van over de hele wereld om van 19 t/m 23 oktober te kunnen feesten in onze hoofdstad. Maar er zijn ieder jaar zoveel toffe feesten tijdens ADE dat kiezen soms gewoon heel lastig is. Daarom hebben wij Girlscene’s favoriete ADE feestjes voor je op een rijtje gezet!

Audio Obscura

Een van onze favoriete events zijn toch écht wel die van Audio Obscura. Dit jaar zal de organisatie weer drie evenementen organiseren op 20, 21 en 22 oktober tijdens Amsterdam Dance Event. En zoals altijd zal dat ook weer plaatsvinden op een hele unieke locatie, namelijk het hoofdkantoor van G-Star, de RAW Factory.

Audio Obscura x Peggy Gou presents GOU TALK! zal plaatsvinden op donderdag 20 oktober, en daarvoor is er een hele bijzondere line-up samengesteld. Peggy Gou zal dan samen met Audio Obscura de RAW Factory op zijn kop zetten. Op vrijdag 21 oktober zal Audio Obscura ADE w/ Dax J, Anetha, Hector Oaks, SPFDJ plaatsvinden. .VRIL, die live zal gaan draaien, zal dan samen met een reeks nieuwe namen de 2022 ADE line-up compleet maken en voor een high-energy show zorgen. En het laatste event Audio Obscura x Adriatique w/ Âme, Mano Le Tough, Marino Canal, Sofia Kourtesis zal plaatsvinden op zaterdag 22 oktober. Het belooft dus een groot feest te worden!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

DGTL

De DGTL feestjes kunnen natuurlijk ook niet ontbreken in dit lijstje. 20 t/m 22 oktober zullen er zes DGTL ADE-evenementen plaatsvinden. En dit jaar hebben ze het meest uitgebreide ADE-programma ooit gemaakt. De feestjes die we afgelopen jaren hebben gemist moeten natuurlijk wel weer ingehaald worden!

Op zaterdag 22 oktober zal een van onze favoriete ADE feestjes plaatsvinden, namelijk We Still Believe: The Blessed Madonna. In een wereld waar het niet altijd geaccepteerd is om je ware zelf te zijn, moedigt We Still Believe je aan om te ontdekken, uit te drukken en te vieren wie je bent. We Still Believe zal plaatsvinden in het NSDM Warehouse.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Awakenings

En last but not least natuurlijk Awakenings. Deze organisatie organiseert ieder jaar weer de tofste feestjes en zo ook weer tijdens Amsterdam Dance Event. Dit jaar organiseren ze maar liefst 9 feestjes tijdens ADE, maar onze favoriet is toch wel Awakenings | Joris Voorn Presents Spectrum (By Day). Dit event zal plaatsvinden op zaterdag 22 oktober in de Gashouder. Niet alleen Joris Voorn zal draaien, maar ook Ben Klock en Lea Occhi zullen we voorbij zien komen. Wij kunnen niet wachten!

View post on Instagram