Films & Series

Pak de popcorn maar! Dit is er in februari nieuw op Netflix

februari-nieuw-netflix

Buiten is koud, donker en somber, dus willen wij de gezelligheid naar binnen halen! Spring op de bank met een grote bak popcorn en bingen maar! Deze films en series komen er allemaal nieuw op Netflix in februari 2023.

Outer Banks

23 februari 2023

Wij begrijpen dat het geduld op is bij de fans van Outer Banks en dat ze geen dag langer kunnen wachten op het derde seizoen. Inmiddels is het al 1,5 jaar geleden dat het laatste seizoen op Netflix verscheen. Gelukkig is het nog maar een paar weken en dan kunnen we eindelijk kijken hoe het afloopt met de hechte groep tieners. De 400 miljoen dollar is nog steeds in het spel, maar zal de ontdekking van een nieuw gevonden geheim de groep herenigen voor een nieuwe missie?

Watch on YouTube

You

9 februari 2023

Nog héél even wachten en dat is het eindelijk zo ver, het eerste deel van seizoen vier. In dit nieuwe seizoen van You start Joe Goldberg zijn nieuwe leven als Professor Jonathan Moore in Londen. Hij is naar Europa gevlucht en neemt een nieuwe identiteit aan. Zoals je wel zou verwachten van deze moordenaar, heeft hij binnen no-time weer een nieuw slachtoffer gevonden. Maar hij loopt zelf ook gevaar!

Watch on YouTube

Love to Hate You

10 februari 2023

In februari kunnen we ook genieten van deze serie die nieuw is op Netflix. De streamingdienst komt weer met een heerlijke romantische komedieserie en wij smullen ervan! Je volgt een advocaat en een grote actrice die beide niet in de liefde geloven, totdat ze gedwongen met elkaar uit moeten gaan. Classic! Zet wel even je ondertiteling aan, want het is een Koreaanse serie.

Watch on YouTube

Too Hot To Handle

28 februari 2023

Ben je en grote fan van reality-tv en denk je alle datingprogramma’s wel gezien te hebben? Nou, wij hebben er nog wel eentje op ons lijstje die je waarschijnlijk niet hebt gezien! Netflix brengt in februari een nieuw seizoen van Too Hot To Handle uit. Dit keer zijn het de Duitsers die er een spicy avontuur van maken. Ga jij kijken?

View post on Instagram
 

Pitch Perfect

16 februari 2023

Voor de afwisselingen willen we je nu niet op de hoogte stellen van een nieuw seizoen of serie, maar alle drie de Pitch Perfect films komen in februari op Netflix! Saaay what?! Deze drie heerlijke movies komen allemaal tegelijkertijd op de 16e op de streamingdienst. Wij kijker nu al uit naar de hilarische momenten van (fat) Amy en de lekkere meezingnummers. Snacks, drankjes en Pitch Perfect. Dit klinkt als de ideale meidenavond!

Watch on YouTube

Lees ook:
OMG! Netflix kondigt de heftigste datingshow ooit aan

Your Place or Mine

10 februari 2023

Er komen niet alleen drie films uit de oude doos op Netflix, maar de streamingdienst komt deze maand ook met een nieuwe release. Op 10 februari kunnen we zwijmelen van de romantische komedie ‘Your Place or Mine’. Als we je vertellen dat handsome Ashton Kutcher en de prachtige Reese Witherspoon samen in één film spelen, dan ben je toch al overtuigd?! Wij gaan zeker kijken, noteer de datum goed in je agenda 😉

Watch on YouTube

Beeld: pitch perfect

Must reads 👀