News

Oh no: Love Island-Fé en Lennert zetten punt achter hun relatie

Fé en Lennert

Hoe we meestal vaak positief schrijven over Love Island, is er nu helaas verdrietig nieuws. Love Island-finalisten Fé en Lennert hebben namelijk onlangs een punt achter hun relatie gezet. De twee maakte het verdrietige nieuws bekend via Instagram.

Fé & Lennert

Fé en Lennert deden in 2022 mee aan het programma Love Island. De vonk sloeg al snel over tussen de twee, want ze waren namelijk niet weg te slaan van elkaar. Het koppel heeft elkaar in no-time onwijs goed leren kennen. Ze zaten bovendien ook 24 uur op elkaars lip voor een lange tijd. Daarom bleek de liefde tussen de twee lovebirds ook steeds groter te worden. Toch waren niet alle kijkers fan van het koppel, maar ondanks dat ze de winst mis liepen werd hun relatie na het programma alleen maar sterker. “Ik ben toch met de hoofdprijs naar huis gegaan”, vertelde Fe Ook hadden de twee al plannen om samen te wonen, maar helaas is er nu toch een einde gekomen aan het sprookje.

Break up

Onlangs hebben Fè en Lennert namelijk laten weten dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. Beide deelde ze namelijk verdrietig nieuws op Instagram: “Lieve allemaal, met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn”, begon Fé. Daarna vertelde ze ook dat ze allebei een andere visie hebben op het leven en de toekomst. Ze sluit haar berichtje af met: ”We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van en hoop op alle begrip en rust”, aldus Fé.

Lees ook:
Baby nieuws: Love Island-Rowéna onthult geslacht eerste kindje

Ook Lennert deelde een emotioneel bericht op Instagram: “Hi all. Het doet me pijn om dit te typen, maar Fé en ik zijn sinds kort uit elkaar”, valt er te lezen. “Ik denk dat we misschien toch net de dingen wat anders zien dan voorheen. Vind het zelf zeer moeilijk te verwoorden”, schrijft Lennert. Ook sluit hij het bericht hetzelfde af als Fé. “Ik hou nog steeds van haar en gun haar echt de wereld. Soms gaan dingen nou eenmaal niet hoe ze zouden moeten gaan”, aldus Lennart. Had jij dit nieuws zien aankomen? Wij wensen Fé en Lennert ieder geval het beste en hopen dat zij in de toekomst de liefde van hun leven zullen ontmoeten.

Beeld: @fébolleboom