Celebs

Goed nieuws voor Fawry not Sawry: ‘Ik heb er waanzinnig veel zin in’

nieuws-fawry-not-sawry

Fawry not Sawry kennen we natuurlijk allemaal door zijn uitgesproken mening en zijn werk bij RUMAG. Gister deelde de roddelkoning heel goed nieuws met zijn volgers. Fawry not Sawry is klaar voor de volgende stap!

Fawry not Sawry

Farja Farvardin, beter bekend als Fawry not Sawry, deelt heel goed nieuws met zijn volgers op Instagram en laat weten dat hij klaar is voor een nieuw avontuur! We kennen deze roddelkoning natuurlijk allemaal van zijn eigen social media, maar hij heeft ook jarenlang bij programma’s van RUMAG gewerkt. Maar het is voor hem nu de hoogste tijd om van zijn vertrouwde baantje afstand te nemen en verder te gaan bij een ander groot platform. “Ik heb mij bij RUMAG de afgelopen jaren mogen ontwikkelen en alle ruimte gekregen die ik wilde en daar ben ik ze zeer dankbaar voor”, vertelt Fawry. Maar waar gaat de reality-kenner dan nu al zijn kennis kwijt?

Reality expert

“Ik wil mij graag verder ontwikkelen en dat kan bij rtl.nl”, brengt Fawry not Sawry zijn goede nieuws. Hij gaat vanaf nu exclusief aan de slag bij rtl.nl en RTL Boulevard online, als reality expert. “Naast het maken van aftertalks voor de meest geweldige love, reality & dating programma’s kan ik ook meer content gaan maken op het gebied van entertainmentnieuws en artiesten voor RTL Boulevard online en gaan we samen nieuwe online formats ontwikkelen, iets waar ik waanzinnig veel zin in heb.” Niet alleen Fawry is enthousiast over zijn nieuwe job, maar ook de head of publishing, Marc Schreuder, van rtl.nl heeft er wat over te zeggen.

“Met rtl.nl hebben we de ambitie om het grootste entertainmentplatform van Nederland te worden. Het is daarom een hele logische keuze om Farja aan ons te binden”, vertelt Marc. “Hij heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld als een gepassioneerd contentmaker en zeker ook een groot fan van het genre love, reality & dating. En laten we in dat genre bij RTL & Videoland nu marktleider zijn. Ik ben dan ook heel blij dat hij ons team bij RTL.NL komt versterken om onze groeiambities waar te maken.” Klinkt veel belovend!

View post on Instagram
 

Lees ook:
Fawry not Sawry en Channah Koerten delen groots nieuws

Nieuw hoofdstuk

Danny Membre, founder van RUMAG, wil Fawry not Sawry nog een hart onder de riem steken en hem feliciteren met het goede nieuws. “RUMAG is een kweekvijver voor talenten waarbij Farja zichzelf de afgelopen jaren heeft laten zien door zijn motivatie en welwillendheid, dat als je wat wil, je er ook echt komt!”, begint Danny. “Farja zijn volgende hoofdstuk is absoluut rtl.nl, wij zijn dan ook heel blij en trots dat hij deze kans heeft gekregen en wensen hem alle geluk en succes toe.”

Beeld: instagram @fawrynotsawry

Must reads 👀