Celebs

Fawry not Sawry en Channah Koerten delen groots nieuws

fawry-channah-koerten

Leuk nieuws voor alle fans van het hilarische duo Fawry Not Sawry en Channah Koerten! Op hun socials hebben zij groots nieuws gebracht en vandaag gaat hun nieuwe project van start!

Fawry Not Sawry en Channah Koerten

We kennen Channah Koerten niet alleen van haar veel bekeken YouTube-kanaal, maar ook van haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle. Het duurde niet heel lang voordat ze weer naar huis vloog, maar terug in Nederland ging ze aan de slag met een hilarische reeks aan Kijken met Channah. Hierin keek ze alle afleveringen, samen met andere Echte Meisjes of realitysterren, waaronder Fawry Not Sawry.

Dit leverde super leuke momenten op en veel kijkers waren enthousiast over dit komische duo. Nu het seizoen van EMIDJ erop zit, moeten ze wat anders bedenken om hun fans te vermaken. Fawry Not Sawry en Channah Koerten brengen groots nieuws en starten vandaag met hun nieuwe project!

Podcast

Elke keer dat Channah en Fawry samen in beeld waren, stroomden de complimenten binnen. Onder de video’s van de YouTube-ster waren dan ook vaak reacties te lezen, zoals “Wat een dynamisch duo” en “Channah en Fawry moeten echt een eigen podcast maken.” Alle positieve reacties hebben de sterren aan het denken gezet en ze hebben besloten om hun fans te geven wat ze willen! Een podcast!

Vanaf vandaag staat de eerste aflevering van de podcast Grabbel & Gebabbel online. Fawry Not Sawry en Channah Koerten brachten het nieuws op hun nieuwe Instagram-pagina. “Wij zijn Channah en Fawry en wij gaan binnenkort een podcast opnemen”, begint Fawry. “En we gaan lekker grabbelen en babbelen. Helemaal gezellig”, vult Channah aan.

View post on Instagram
 

Lees ook:
EMIDJ-Channah Koerten is blij met haar vertrek: ‘Vond het stom

Grabbel en gebabbel

Vandaag is dus de eerste aflevering online gekomen. Je kan Grabbel & Gebabbel beluisteren op Spotify, en de leuke fragmentjes zijn te zien op TikTok én Instagram! Hieronder alvast een voorproefje voor als je nu geen tijd hebt om de heel aflevering te luisteren. Enjoy!

View post on Instagram
 
Beeld: Instagram @channahkoerten @fawrynotsawry

Must reads 👀