Beauty

Dit is wat je favoriete kleur nagellak zegt over je persoonlijkheid

favoriete-kleur-nagellak-persoonlijkheid

Of het nou een lekker natuurlijk kleurtje is, of juist een opvallende kleur is, iedereen heeft een go to nagellak waar ze iedere keer weer voor gaan. Maar wat zegt jouw favoriete kleur nagellak eigenlijk over je persoonlijkheid?

1. Een natuurlijk kleurtje

Ga jij altijd voor een natuurlijk kleurtje, of een french manicure? Dan zie je er altijd put together uit, kom je vriendelijk en verfijnd over en je bent zelfs een stuk betrouwbaarder. Je bent altijd overal klaar voor en doet wat er van je verwacht wordt.

2. Donkere nagellak

Maak jij liever een bold statement door je nagels donker te lakken? Dan betekent dat dat je wel houdt van een uitdaging. Daarnaast sta je sterk in je schoenen, ben je vastberaden en nergens bang voor. Je luistert naar je intuïtie en maakt verstandige keuzes.

3. Rode nagels

Hou jij juist van de klassieke, rode nagels? Dan heb je een tijdloze, verfijnde en stylish look. Als je deze kleur draagt, betekent dat dat je precies weet wat je wil. Je bent betrouwbaar en stoer en je staat sterk in je schoenen.

4. Kleurrijke nagels

Neem jij het liefst een lekker kleurrijke manicure? Een leuk ombre effect of alle kleuren van de regenboog in je nagels verwerken; jij houdt ervan. Dit is een funky en kunstzinnig statement. Je bent creatief, uniek en je bent niet bang om je verbeelding the gebruiken. Daarnaast ga jij af op je intuïtie en ben je een betrouwbaar persoon.

5. Blauw of groen

Hou jij ook wel van kleurrijke nagels, maar het liefst in één kleur? En is blauw of groen jouw go to kleur? Dan betekent dit dat je een gezellig, outgoing persoon bent. Je bent niet snel bang en houdt wel van een avontuur. Je houdt van het leven en leeft met de dag. Dit zijn hele goede eigenschappen!

Lees ook
Dit is wat je favoriete kleur M&M’s over je persoonlijkheid zegt

6. Metallic nagels

Maak jij het statement door metallic nagels te rocken? Dan zie je er onwijs gaaf uit! Je houdt wel van een beetje drama en kan lekker flirterig zijn. Je hebt een sprankelende persoonlijkheid en je bent charmant, assertief en een enorme optimist!

Beeld: Pinterest