Astrologie

Dit is je favoriete gerecht op basis van je sterrenbeeld

favoriete-gerecht-sterrenbeeld

Of je nu een cheatday hebt of echt even toe bent aan wat comfort food, we hebben allemaal één gerecht waar we altijd op terug kunnen vallen. Voor dat gerecht mag je wel wakker gemaakt worden! Dit jouw favoriete gerecht op basis van je sterrenbeeld. 

Ram | 21 maart – 19 april

De Ram is een heel avontuurlijk sterrenbeeld en is niet bang voor een uitdaging. Voor hen moet een gerecht eenvoudig te maken zijn zodat ze aan de bereiding niet te veel tijd kwijt zijn. Verder willen ze het gerecht zelf nog kunnen aanpassen. Geen wonder dat ze houden van heerlijke taco’s. De ene keer gebruiken ze leftovers dan weer gehakt en de andere keer gaan ze voor een vegetarische vulling. Overheerlijk en zo makkelijk!

Stier | 20 april – 20 mei

In tegenstelling tot de Ram gaat de Stier liever voor een klassiek gerecht. Ze houden namelijk wel van lekker eten en al helemaal van een goed gevuld glas wijn. En wat past er nu beter bij een glas wijn dan gesmolten kaas? Daarom ga jij het liefst voor de klassieke kaasfondue met verschillende dingen die je erin kan dippen zoals stokbrood en natuurlijk een glas wijn. Het ideale comfort food voor dit sterrenbeeld.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Jij als Tweelingen bent heel leergierig en ruimdenkend. Je staat open voor veel verschillende dingen, zoals het proberen van verschillende sporten. In beweging blijven en gezond leven is iets wat je heel belangrijk vindt en waar je ook over nadenkt op het gebied van eten. Jij favoriete gerecht is daarom een ovenschotel. Hier kan je eindeloos mee experimenteren, je kan het zo gezond of ongezond en zo makkelijk maken al je zelf wil. Perfect voor de Tweelingen.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

De Kreeft is een gevoelig sterrenbeeld die zo op z’n tijd enorm kan genieten van comfort food. Het liefst is dat gerecht eenvoudig te maken, zodat het niet kan mislukken. De bereidingstijd maakt daarentegen niet zoveel uit voor jou. Je hebt enorm veel geduld en kan dus wel wachten op een gerecht dat nog even in de oven moet. Tenslotte vind je het belangrijk om rekening te houden met de mensen om je heen. Een gerecht dat je kan delen is daarom ideaal. Denk hierbij aan gehaktbrood of een schaal nacho’s.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Bij de Leeuw denken we aan een gerecht als een lekkere hamburger met een originele twist. Ze spenderen het liefst tijd met vrienden en wat is er gezelliger dan het bouwen van je eigen hamburger met vrienden? Leeuwen zijn verder heel betrouwbaar en warm, passioneel, eerlijk en humoristisch. De organisatie voor de hamburger-avond willen ze best op zich nemen, maar ze kiezen wel wat ze zelf lekker vinden en gaan vaak voor unieke producten.

Maagd | 23 augustus – 22 september

De Maagd is perfectionistisch en werkt heel netjes. Daarom gaan ze altijd voor dat ene recept en volgen ze stap voor stap de bereidingswijze. Afwijken doen ze niet, want het is niet voor niks een lekker recept. De Maagd haalt het liefst inspiratie uit oma’s kookboek en houdt bijvoorbeeld van een netjes opgebouwde lasagne. Maar je hoeft niet te verwachten dat ze het recept met je delen, ook niet als je ze complimenteert over het eten. Ze waarderen het wel hoor, maar hebben nou eenmaal een geheimzinnig kantje.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

De guilty pleasure van de weegschaal is een maaltijd die perfect gedeeld kan worden met vrienden en familie. Ze houden namelijk van balans en zijn daarnaast welgemanierd. Daarom zullen zij gaan voor een pizza. Deze in stukken gesneden maaltijd kan eerlijk verdeeld worden. De Weegschaal zal je nooit het laatste stukje van de pizza zien pakken, dat vinden ze namelijk onbeleefd. Mochten ze deze wel graag willen vragen ze hier altijd even om.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

De Schorpioen is een geheimzinnig sterrenbeeld die ten alle tijden naar z’n eigen gevoel luistert. Jij bent hierdoor heel intuïtief en luistert eerder naar je hart dan naar je recept. Wat er ook alweer in het gerecht zit kan jij je daarom niet meer herinneren. Je hebt van alle verschillende kruiden maar een beetje gedaan. Toch ga jij liever niet voor een ingewikkeld gerecht, omdat je bang bent om te falen. Een recept wat makkelijk is en er spectaculair uitziet is dus de perfecte optie. Denk aan een gepofte aardappel met een creatieve topping. Altijd lekker, maar toch verrassend.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Jouw optimistische karakter en behoefte aan avontuur zorgen voor het constant willen verbreden van je kennis. Jij houdt je daarom niet zo vast aan één specifiek gerecht en gaat voor iets wat niet zo mainstream is. Denk bijvoorbeeld aan een hotdog met verschillende toppings. Iets wat in Amerika heel erg populair is, maar in Nederland niet wordt beschouwd als volwaardige maaltijd. Jij kan daar verandering in brengen door een hotdogfeestje te organiseren met je vrienden.

Steenbok | 22 december – 19 januari

De Steenbok heeft eindeloos veel geduld, kan zich goed concentreren en is gedisciplineerd. Wanneer jij een idee hebt voor een gerecht maakt het je niet uit hoe moeilijk het is, jij gaat het hoe dan ook afmaken. Gelukkig vind je koken leuk en spendeer je graag tijd aan het creëren van het perfecte recept voor een klassiek pasta. Niet die simpele spaghetti bolognese uit de supermarkt, maar een pasta met eigen gemaakte saus en smaakvolle topping.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Jij als Waterman bent heel onvoorspelbaar. De ene week ben je geobsedeerd met die hobby en de andere week met die ene sport. Zo werkt het voor jou ook een beetje op het gebied van eten. Je leert graag van anderen en probeert dingen uit. Dit komt door je excentrieke karakter. Jij houdt daarom van speelse, eenvoudige recepten die je laten proeven van andere culturen. Jij wordt echt blij van ramen noedels met zelfgemaakte bouillon en exotische groentes.

Lees ook:
Dit is jouw toekomstige hond volgens je sterrenbeeld

Vissen | 19 februari – 20 maart

De Vissen is wederom een gevoelig sterrenbeeld die veel waarde hecht aan rust. Genoeg slapen, beweging en gezond eten zijn allemaal dingen die horen bij de gezonde levensstijl van de vissen. Dingen die jij nodig hebt om je goed te voelen. Jij overdrijft daarom niet met junk food en houdt van een gezonde maaltijd. Bij voorkeur een gerecht die je van huis uit hebt meegekregen en je doet denken aan vroeger. Jij gaat daarom voor een overheerlijke stampot.

Beeld: pinterest

Must reads 👀