Films & Series

Fan van 365 days? Dan wil je deze spicy serie ook zeker zien

fatal-seduction-netflix

We hebben inmiddels al veel spicy films en series gezien op Netflix, maar de filmreeks van 365 Days sloeg wel alles. Deze films zaten vol steamy scènes en heel veel knappe mensen. Ben jij ook zo een fan van deze serie? Dan hebben we goed nieuws voor je! Netflix komt namelijk weer met een nieuwe spicy serie en die wil je zeker kijken. Wij vertellen je alles wat we erover weten.

Fatal Seduction

Fatal Seduction is dus zeker de moeite waard om te gaan kijken. En het goede hieraan is dat het geen film is, maar een serie. Nog meer kijkplezier, dus! Deze serie gaat over Nandi, die tijdens een weekend weg iemand ontmoet die haar interesse wekt. Nandi is een getrouwde professor die in een sleur zit, maar deze jongere man ze leer kennen trekt haar daar zo uit. Ze raakt dan ook verwikkeld in een gepassioneerde affaire. Klinkt goed, toch? En deze serie bevat dus ook veel steamy scènes.

En dat is nog niet alles, want de man van Nandi weet wel dat ze een affaire heeft, maar heeft daar verder geen bewijs voor. Dit zorgt natuurlijk voor een hoop drama, want deze serie nog beter maakt. En dan wordt er ook nog eens iemand vermoord. Spannend!

Lees ook:
Bingen maar: deze 5 series zijn in juli nieuw op Netflix

Wanneer te zien op Netflix?

Nu ben je natuurlijk ook heel benieuwd wanneer je deze serie op Netflix kunt verwachten. Je zult nog even geduld moeten hebben want deze Zuid-Afrikaanse serie verschijnt vrijdag 7 juli bij de streamingdienst, dus pak het popcorn er maar bij! Gelukkig heeft Netflix wel alvast de trailer gedeeld met wat spannende beelden. Can’t wait!

Watch on YouTube

Beeld: netflix