Films & Series

Fans zijn mega enthousiast over dít detail in Ginny & Georgia

ginny-georgia

De makers van deze Netflix-serie hebben heel goed werk afgeleverd als we de reacties mogen geloven! Niet alleen door het leuke verhaal in seizoen twee, maar ook door een ander detail dat langskomt in Ginny & Georgia zijn de fans razend enthousiast.

Ginny & Georgia

In de hitserie Ginny & Georgia volgen we een jonge moeder uit Alabama, die een mooi leven probeert op te bouwen voor haar kinderen Ginny en Austin. Georgia was pas vijftien jaar oud toen ze haar oudste dochter Ginny op de wereld bracht. De goede looks van Georgia hebben haar altijd geholpen om dingen voor elkaar te krijgen, maar in seizoen twee zien we dat ze dit niet altijd met de juiste bedoelingen inzet.

Het nieuwe seizoen is weer heerlijk dramatisch en humoristisch, vandaar dat de fans weer mega enthousiast zijn over de serie. Maar dat is het niet het enige! De kijkers van de show zijn vooral onder de indruk van de throwbacks naar vroeger. En wij vertellen je waarom!

Lees ook:
Dít personage uit Ginny & Georgia ben jij volgens je sterrenbeeld

Twee druppels water

In een groot deel van het tweede seizoen kunnen we genieten van Ginny’s moeder toen ze zelf nog jong was. De 15-jarige Georgia wordt gespeeld door Nikki Roumel en de gelijkenissen tussen haar en Brianna Howey zijn onwerkelijk! De makers hebben goed hun best gedaan op de casting en dat kunnen de fans heel erg waarderen! Hieronder een foto van de twee actrices naast elkaar, twee druppels water!

“Bizar hoe erg zij op elkaar lijken. Geweldige cast en ik HOUD van deze show. Kan niet wachten op seizoen drie”, schrijft een fan. Iemand anders laat weten: “Dit is een van de beste castings die ik ooit heb gezien.”

Beeld: netflix