Celebs

Famke Louise over haar roast: ‘Dat ging voor mij wel iets te ver’

famke-louise-roast-te-ver

Vanavond is het dan eindelijk zo ver, de langverwachte The Roast van Famke Louise! Bij de talkshow Renze op Zaterdag verteld Famke Louise dat er één opmerking voor haar écht te ver ging en “wel even hard aan kwam.”

‘Dat ging voor mij wel iets te ver’

Vanavond is The Roast van Famke Louise te zien op Comedy Central, maar voordat we de hele show kunnen zien, deelt de zangeres zelf alvast hoe zij vond dat het ging. Ze schoof zaterdagavond aan bij Renze en vertelde over haar ervaring. Ze heeft veel gelachen, maar er was ook een opmerking die bij haar in het verkeerde keelgat schoot.

Nesim el Ahmadi maakte namelijk een opmerking over haar overleden vader. Deze had zij niet zien aankomen, maar ze vatte het sportief op. “Dat ging voor mij wel iets te ver”, geeft Famke toe. “Die kwam echt wel even hard aan, maar die lachte ik gewoon weg.” De opmerking raakte haar wel en dit heeft zij dan ook eerlijk aan YouTuber Nesim verteld.

De tekst gaat verder onder de video

View post on TikTok

Lees ook:
Déze BN’ers zullen Famke Louise gaan roasten op Comedy Central

Geen moment getwijfeld

Om mee te doen aan The Roast moet je natuurlijk hartstikke sterk in je schoenen staan, Renze vraagt zich af of Famke heeft getwijfeld om mee te doen. Haar antwoord is: “Nee, omdat ik het een heel tof format vind”. De zangeres ziet het voornamelijk als “een compliment” om gevraagd te worden. “Ik wist voordat we dit gingen doen al waar ik aan begon. Ik heb alles al gelezen en gehoord dus mij verras je niet zo snel.” Ze heeft zich er wel mentaal op moeten voorbereiden en vond het dan zeker ook spannend om er aan mee te doen. “Maar aan het einde van het programma schudden we ook gewoon de hand en is het goed. Het zijn ook gewoon grapjes.”

The Roast van Famke Louise is vanavond, 16 januari, te zien om 20:30 op Comedy Central. Kijken dus!

View post on Instagram
 

Beeld: instagram @famkelouise_

Must reads 👀