Celebs

Love is in the air! Fabrizio Tzinaridis heeft een nieuwe vriendin

fabrizio-nieuwe-vriendin

Fabrizio Tzinaridis ging begin dit jaar opzoek naar de liefde in de Vlaamse versie van De Bachelor. Daar is het hem helaas niet gelukt om de liefde te vinden, maar Fabrizio heeft niet stil gezeten. De 29-jarige tattoo artist deelt op zijn Instagram namelijk een cute pic van hem en zijn nieuwe vriendin!

Fabrizio uit ‘De Bachelor’ deelt foto met nieuwe vriendin

She’s the reason I look down on my phone and smile. And then walk into a pole“, zet Fabrizio bij een lieve foto van hem en zijn nieuwe vriendin.

Secret lover

Wie de nieuwe vriendin is van Fabrizio, houdt hij nog even geheim. “Ik denk dat we allebei vooral nog proberen te genieten van elkaar en het kleine beetje privacy dat ik nog heb”, vertelde hij tijdens een vragenronde op zijn Instagram Stories. Ook op het kiekje is slecht te zien wie de gelukkige lover is. Aangezien ze van de zijkant is gefotografeerd én een zonnebril opheeft. Reality FBI denkt echter wel te weten wie de kersverse vriendin is, namelijk Sanne Pelgrims uit Antwerpen. Ook dit is een erg wilde gok, dus niks is zeker! Meer details over de twee samen zijn er dus ook nog niet.

De tekst loopt verder onder de post

View post on Instagram
 

Positieve reacties

De volgers van Fabrizio zijn erg blij voor hem, en dat is terug te zien onder zijn post. De reacties zitten vol felicitaties en blije volgers. “Trots op jou! Verdiend!”, reageert iemand. “Yessss zo schattig!!”, reageert ook Love Islands Jotti Verbruggen. Duidelijk veel support voor de twee lovebirds. Wij wensen het kersverse koppel in ieder geval ook heel veel geluk samen!

Beeld: Instagram: @fabrizio_tzinaridis

Must reads 👀