News

OMG: Fabrizio Tzinaridis is onherkenbaar na nieuwe ingreep

Jij bent vast bekend met Fabrizio Tzinaridis. Hij heeft in het verleden verschillende uiterlijke veranderingen ondergaan, maar nu heeft hij iets laten doen waardoor we hem bijna niet meer kunnen herkennen! Hij heeft zijn baard afgeschoren en zijn kaak laten verstrakken - OMG.

Fabrizio Tzinardidis

Bij het horen van een gespierde verschijning met veel tatoeages, denk je natuurlijk direct aan Fabrizio Tzinardidis. Misschien ken je hem ook als verleider uit het populaire programma Temptation Island (Vips). Hij heeft in het verleden vaak van uiterlijk gewisseld, maar recentelijk heeft hij iets laten aanpassen waardoor hij bijna onherkenbaar is.

Naast zijn bekendheid als Temptation Island-deelnemer, runt Fabrizio ook zijn eigen restaurant en tattoo-shop. Hij is dus van alle markten thuis, maarre nu herkennen wij hem bijna niet meer. Deze spierbundel laat op zijn Instagram weten dat hij zijn kaaklijn heeft laten verstrakken.

Kaak laten verstrakken

Fabrizio heeft door de jaren heen regelmatig van uiterlijk gewisseld, van lang haar naar kort en van donker naar licht. Er is geen look die hij niet heeft gehad! Momenteel ondergaat hij echter een opvallende verandering: hij laat zijn kintattoo weglaseren. Dit vereist het afscheren van een deel van zijn baard. Enne, tijdens dit proces merkte hij iets op waar hij nooit onzeker over was: zijn dubbele kin. “Ik was daar nooit onzeker over, maar onder mijn baard zat wel een dubbele kin verstopt.” En hij moest niet alleen afscheid nemen van zijn onderkin, maar ook van zijn baard. Na 18 jaar moest deze er ook af en misschien herkennen mensen hem daardoor niet. “Het is volgens mij mijn baard die mensen missen. Toen ik hem gisteren, na 18 jaar afschoor, moest ik ook even twee keer in de spiegel kijken, hoor. Maar ik vind het wel iets hebben zonder baard, zo zie ik er veel jonger uit.” Ook nog eens een voordeeltje meegenomen!

Deze behandeling geeft Fabrizio waarschijnlijk meer zelfvertrouwen, maar niet iedereen is er even blij mee. “Ik weet dat er alfamannetjes zijn die hier kritiek op hebben, maar dat moeten zij weten. Ik ga er geen geheim van maken dat ik soms botox gebruik of zulke behandelingen onderga.” Gelukkig is hij zelf erg gelukkig met het eindresultaat. Enne, laten we even eerlijk zijn, een dubbele kin wegkrijgen binnen één behandeling, dat wil iedereen wel toch?

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @fabrizio_tzinaridis