Beauty

WOW! Déze simpele eyeliner hack gaat viral op TikTok

eyeliner-hack-tiktok

We kunnen soms uren bezig zijn met het perfecte lijntje op ons ooglid zetten én dan moet de andere kant ook nog eens precies hetzelfde zijn! Pff… Gelukkig weet TikTok altijd raad en met deze simpele eyeliner hack heb je binnen no-time een prachtige wing!

Eyeliner hack

Deze TikTok-hack is voor alle meiden die strugglen met het zetten van de perfecte eyeliner. En we hebben ook geen dunne kwastjes of plakband meer nodig om dit voor elkaar te krijgen. Dankzij Tiktokker Bex kunnen nu alle meiden de deur uit stappen met een prachtige wing! Je hebt alleen een oogpotlood nodig en je vingers! That’s it! Laten we maar snel uitleggen hoe dit in z’n werk gaat.

Zoals je in het filmpje hieronder ziet, teken je een rondje met je oogpotlood op je vingers. Daarna zet je de top van je vinger op de plek waar jij de wing wil starten. Vervolgens sleep je je vinger naar buiten en stop je waar je wil dat de wing eindigt. Dit zorgt voor een neutrale ‘effortless-look’! Probeer dit met zwart of bruin voor een dé clean uitstraling, of pak er een funky kleurtje bij!

View post on TikTok

Lees ook:
Wow! Met deze tiktok hack kun je een bob maken zonder te knippen 

Andere variant

Dit is niet de enige manier die Bex aan ons leert. Er is nog een variatie van deze TikTok hack die voor een flawless eyeliner kan zorgen. Als de truc hierboven jou minder makkelijk afgaat dan gehoopt, dan kan je ook proberen om de stip op je ooglid te zetten, in plaats van op je vingers.

View post on TikTok

Beeld: pinterest

Must reads 👀