Celebs

Wedding bells! Dit Expeditielid stapt in het huwelijksbootje

expeditielid-huwelijksbootje

Expeditie Robinson is ondertussen al vier weken aan de gang. Tijdens deze lange periode weg van huis ga je nadenken over je geliefden thuis. Dit Expeditielid besluit daarom om in het huwelijksbootje te stappen!

Spoiler-alert!

Verrassing

In de vorige aflevering van Expeditie Robinson konden we zien hoe April de immuniteitsproef won! Door deze winst mocht zij samen met twee andere Expeditieleden naar winnaarseiland. Ze koos voor Niek en Ferry, zij wisten toen nog niet dat er een leuke verrassing voor hun stond te wachten. Bij aankomst op winnaarseiland kregen ze alle drie te horen dat ze een videoboodschap van thuis mochten bekijken. Daarnaast mochten ze nóg een ander Expeditielid verblijven met een video van thuis. Ze waren het er snel over eens, de gelukkige werd London.

Huwelijksbootje

London werd verrast met een videoboodschap van zijn lieve vriendin Nadia. De twee love birds zijn na zestien jaar en twee kinderen verder nog steeds enorm dol op elkaar. De fijne woorden van zijn liefje deden London goed. Ze wenste hem kracht toe vanuit Nederland: “Ik geloof in jou”, aldus Nadia. Dit emotioneerde London. Door de grote afstand van zijn geliefde besefte hij ineens iets, dit Expeditielid gaat in het huwelijksbootje stappen! “Nu weet ik honderd procent zeker dat ik haar ga vragen om met me te trouwen”, vertelt de tv-kok tijdens de eilandraad.

Inmiddels zijn alle deelnemers alweer een tijdje in Nederland en is het moment voor London eindelijk daar! Hij heeft Nadia gevraagd om te trouwen! Ahw! Op Instagram deelt hij een foto de twee tortelduifjes zelf met de tekst eronder “Dan zegt Nadia YESSS!

De tekst gaat verder onder de foto

View post on Instagram
 

Lees ook:
Strijd tussen Niek en Thijs borrelt in Expeditie Robinson: ‘Hij moet gewoon weg!’

Nóg een Expeditielid

Maar tv-kok London is niet de enige bij wie de wedding bells gaan luiden! Deelneemster April liet vorige week weten dat haar lover Alessandro haar ten huwelijk heeft gevraagd. “Alessandro popped the big question!!“, schrijft ze op Instagram. De zangeres heeft ‘ja’ gezegd en deelt een foto van de verloving op haar profiel!

View post on Instagram
 
Beeld: rtl

Must reads 👀